بررسی و پاسخ به مشکلات و پرسشهای رایج
در این صفحه مشکلات و ارورهای رایج برنامه نویسان اندروید از جمله مشکلات نصب اندروید استودیو همراه با روشهای حل آن لیست شده است. لطفا قبل از بیان مشکلات خود در قسمت دیدگاهها، موارد موجود را با دقت بررسی کنید. چنانچه در آینده ارور جدیدی نیاز به توضیح داشته باشد در همین صفحه اضافه خواهد شد.
– ارور Disable Gradle ‘offline mode’ and sync project
مشاهده این ارور به این معنی است که گریدل شما در حالت آفلاین قرار گرفته و به دلیل نیاز به اتصال به اینترنت برای دریافت کتابخانهها و ابزار مورد نیاز پروژه، لازم است به حالت آنلاین تغییر وضعیت داده شود:

اگر در پیدا کردن این گزینه مشکل دارید مطلب ۲۱ روش افزایش سرعت بیلد Gradle در اندروید استودیو قسمت فعال کردن حالت آفلاین Gradle را مطالعه کنید.
– ارور Gradle sync failed : failed to open zip file :
محیط توسعه اندروید استودیو را بسته و محتویات مسیر C:\Users\user_name\.gradle\wrapper\dists را پاک کنید. سپس مجدد اندروید استودیو را باز کرده و اجازه دهید دوباره گریدل دانلود و نصب شود. چنانچه باز هم مشکل حل نشد میتوانید گریدل را به صورت آفلاین و دستی دانلود و نصب کنید. نحوه نصب آفلاین گریدل در مبحث آموزش ساخت پروژه در اندروید استودیو توضیح داده شده.
– اخطارهای Could not find… و Could not resolve… و یا Searched in the following locations… :
اگر پس از اطمینان از رفع محدودیتهای مربوط به تحریم با خطاهای فوق مواجه شدید دستورالعمل زیر را دنبال کنید:
نسخههای جدید اندروید استودیو: مطمئن شوید بلاکهای Dependency در فایل settings.gradle که مخازن دریافت کتابخانهها درون آن تعریف میشود، به صورت زیر لیست شده اند. در بلاک نخست، ۴ مخزن و در بلاک دوم، ۳ مخزن تعریف شده است. البته مخزن jcenter بیش از یکسال است که بازنشسته شده با اینحال هنوز به صورت پیشفرض در لیست مخازن وجود دارد و دلیلی ندارد بخواهیم آنرا حذف کنیم.
pluginManagement { repositories { gradlePluginPortal() google() mavenCentral() jcenter() } } dependencyResolutionManagement { repositoriesMode.set(RepositoriesMode.FAIL_ON_PROJECT_REPOS) repositories { google() mavenCentral() jcenter() } }
نسخههای قدیمی اندروید استودیو: باید بررسی کنید در بلاکهای dependencies (هردو بلاک) موجود در فایل build.gradle هرسه مخزن google() و mavenCentral() و همچنین jcenter() تعریف شده باشد و چنانچه یک مورد تعریف شده باشد. مانند زیر:
repositories { google() mavenCentral() jcenter() }
همچنین با توجه به تحریم بودن IP های ایران لازم است نسبت به تغییر IP خود اقدام کنید که در صفحه نحوه دور زدن تحریمهای نرم افزاری توضیحات لازم ارائه شده است.
– ارورهایی مانند Unable resolve dependency for و نیاز به تغییر IP جهت دور زدن تحریم :
توضیحات مربوط به تحریم کاربران ایران و نحوه مقابله با آن، به دلیل طولانی بودن مطلب در یک صفحه جداگانه تهیه شد. لطفا به صفحه نحوه دور زدن تحریمهای نرم افزاری مراجعه کنید.
– تبدیل ConstraintLayout به RelativeLayout یا LinearLayout :
در نسخه ۲٫۳ اندروید استودیو Layout ای که به صورت پیش فرض برای پروژه جدید ایجاد می شود از نوع ConstraintLayout می باشد. این لایه خواص جدیدی دارد که در آینده آموزش آن را منتشر خواهیم کرد اما اگر در حال حاضر قصد استفاده از سایر موارد مانند RelativeLayout دارید کافیست تگ باز و بسته لایه را جایگزین کنید. به عناون مثال android.support.constraint.ConstraintLayout را با RelativeLayout جایگزین می کنیم.
– Error:CreateProcess error=216, This version of %1 is not compatible with the version of Windows you’re running… :
ابتدا بررسی کنید اگر نسخه قدیمی جاوا را روی سیستم عامل نصب کرده اید، نسخه جدید (در فصل دوم قرار داده شده) را جایگزین کنید. سپس داخل اندروید استودیو در مسیر File -> Project Structure تیک گزینه Use Embedded JDK را برداشته و مسیری که JDK را نصب کرده اید جایگزین کنید.
– Error:Failed to find target with hash string ‘android-xx’ in [Your SDK Location] :
عدد xx نسخه API است. به عنوان مثال اگر این ارور را با android-26 بگیرید یعنی platform26 را لازم دارید و نصب نیست. اگر با وجود نصب API مربوطه باز هم ارور گرفتید ابتدا داخل SDK Manager ابزار Build tools و Platform tools را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید. در مرحله بعد از مسیر File > Invalid Caches / Restart اقدام به حذف کش نموده و در نهایت هم یک بار پروژه را Clean و سپس Rebuild نمائید (منوی Build)
– پیغام Unable to unpack file android-sdk_r22.6.2-windows.zip: error in opening zip file. Make sure you have enough disk space on destination drive and retry :
این اخطار دلیل را نبود فضای کافی برای نصب عنوان می کند اما در اکثر مواقع برای کاربران ایرانی، به دلیل تحریم این اخطار ظاهر می شود که راه چاره استفاده از ابزار تغییر آی پی است. اگر بعد از تغییر آی پی نیز ارور رفع نشد باید تنظیمات Proxy روی اندروید استودیو از مسیر زیر اعمال شود :
Default Settings > appearance and settings > System Settings > HTTP Proxy و در انتها گزینه Auto Detect یا Manual Proxy و وارد کردن مشخصات پروکسی مربوطه (اگر در خصوص نحوه تنظیم کردن روکسی اطلاعی ندارید لطفا سرچ کنید)
– Failed to resolve: junit:junit:4.xx و طول کشیدن بیلد شدن پروژه :
کتابخانه junit با توجه به اینکه بجز مواقع خاص بلا استفاده است، برای سادگی کار بهتر است بجای تغییر آی پی جهت دریافت از مخزن آنلاین، خط زیر را از build.gradle حذف کرده و مجدد سینک کنید تا به کلی از پروژه حذف گردد.
testImplementation 'junit:junit:4.+' androidTestImplementation 'androidx.test.ext:junit:1.x.x'
– Genymotion (یا سایر شبیه سازها) با اینکه در حال اجرا هست اما در لیست Connected Devices نمایش داده نمیشود :
این مساله به دلیل تداخلی است که در پورتها رخ میدهد و این با این ارور برخورد میکنید:
sdk\platform-tools\adb.exe start-server’ failed — run manually if necessary
دیوایس جنی موشن را ببندید. Task Manager ویندوز را باز کرده، adb.exe را end task کنید. حالا قبل از اینکه مجدد دیوایس مجازی را استارت کنید، دکمه Run اندروید استودیو را بزنید و صبر کنید تا پیغام عدم شناسایی دیوایس متصل شده بدهد. پنجره را بسته و دیوایس جنی موشن را استارت کنید. حالا با اجرای مجدد Run، دیوایس نمایش داده میشود.
– قرمز شدن R بعد از ساخت پروژه :
پروژه کامل بیلد نشده. روی دکمهی Make کلیک کنید تا پروژه مجدد ساخته شود. یا Rebuild کنید (منوی Build).
– عدم نمایش صفحهی Preview :
در نوار تنظیمات Preview ورژن API را تغییر دهید (فقط از API هایی میتوانید استفاده کنید که در SDK نصب شده باشند)
اگر این روش تاثیری نداشت، عبارتی مانند “Android studio preview not showing” را گوگل کنید
سلام بارها رفتم باز هم خطای گفته شده رو نمایش میده خیلی کارم گیر کرده لطفا راهنمایی کنید.
با سپاس
با این ارور برخورد نکردم. سرچ کنید:
android studio Failed to create keystore error
با سلام
موقع ایجاد فایل امضاء دیجیتال خطای Faile d to create keystore در اندروید استدیو میده لطفا راهنمایی کنیید
طبق آموزش ساخت APK دقیق مراحل رو به ترتیب انجام بدید. قاعدتا نباید خطایی رخ بده
سلام وقتتون بخیر من یک مشکل تو کار با وب ویو دارم
یه سایت دارم که فک کنم وب اپلیکیشن هست تو وب ویو بعد از صفحه لودینگ سایت رو بالا نمیاره
اما تو کروم و بقیه مرورگر های موبایل راحت بالا میاد
لطفا راهنمایی کنید ممنون.
جاوااسکریپت فعال شده داخل webview ؟
لینک اسکرین شات :
https://s8.uupload.ir/files/annotation_2023-05-20_204758_lw67.png
در قسمت “اخطارهای Could not find… و Could not resolve… و یا Searched in the following locations…” لینکی به صفحه تغییر IP داده شده. مطالعه کنید و از ابزار معرفی شده برای دور زدن تحریم استفاده کنید
با سلام ، در هنگام سینک کردن اولین پروژه، با خطای “Build file ‘C:\Users\ASR\AndroidStudioProjects\MyApplication\build.gradle’ line: 3
Plugin [id: ‘com.android.application’, version: ‘7.3.0-beta03’, apply: false] was not found in any of the following sources:
* Try:
> Run with –info or –debug option to get more log output.
> Run with –scan to get full insights.
* Exception is:
org.gradle.api.plugins.UnknownPluginException: Plugin [id: ‘com.android.application’, version: ‘7.3.0-beta03’, apply: false] was not found in any of the following sources:
– Gradle Core Plugins (plugin is not in ‘org.gradle’ namespace)
– Plugin Repositories (could not resolve plugin artifact ‘com.android.application:com.android.application.gradle.plugin:7.3.0-beta03’)” مواجه میشم و تا الان هر کاری کردم مشکل حل نشد حتی اندروید استودیو رو حذف کردم با همه فایلهاش و یه ورژن قدیمی تر رو نصب کردم اما بازم همین ارور رو میده. لطفا راهنمایی کنید.
این ارورها مشکل نیست که بخواد با حذف و نصب مجدد حل بشه. در اغلب موارد برمیگرده به نواقص.
توضیحات قسمت “اخطارهای Could not find… و Could not resolve… و یا Searched in the following locations…” رو مطالعه کنید
استاد settings.gradle رو هم چک کردم درست بود ولی بازم این ارور رو میده : Plugin [id: ‘com.android.application’, version: ‘7.3.0-beta03’, apply: false] was not found in any of the following sources:
یه اسکرین شات از ارور روی uupload.ir آپلود کنید و لینکشو بذارید اینجا
سلام وقت بخیر
ببخشید یه سوال داشتم از خدمتتون.
وقتی یه پروژه خالی تو اندروید استودیو ایجاد میکنم، پروژه build میشه و این پیغام رو میگیرم BUILD SUCCESSFUL in 43s ولی فایل MainActivity.kt چندین ارور داره Failed to resolve: androidx.compose.ui:ui-tooling
Failed to resolve: androidx.compose.ui:ui-test-manifest
Failed to resolve: androidx.lifecycle:lifecycle-runtime-ktx:2.3.1
فکر کنم مشکل از فایل build.gradle باشه،ولی نمیدونم چیه مشکلش. میشه لطفا راهنماییم کنید. کاش میشد عکس از محیط اندروید استودیو هم بگیرم که گویا تر میشد.
توضیحات قسمت “اخطارهای Could not find… و Could not resolve… و یا Searched in the following locations…” همین صفحه رو مطالعه کنید
سلام استاد خسته نباشید بعد از سینک کردن پروژه اولیه با خطای exception during working with external system:java.lang.AssertionErrorمواجه شدم دلیلش چی میتونه باشه
یه بار پروژه رو clean و rebuild کنید ببینید چی میشه (منوی build)
سلام روزتون بخیر
من یک اپ خیلی ساده طراحی کردم تو اندروید استودیو. تو امولیتر راحت اجرا میشه ولی وقتی بیلد میکنم و انتقال میدم به گوشیno application available رو میزنه. ی جا خوندم که باید launcher , Main رو به MainActivity اضافه کنم اما نحوه پیاده سازی این بخش رو مشکل دارم ممنون میشم اگه کمک کنید
لینکی که این مطلب رو خوندید رو اینجا بذارید ببینم چی بوده دقیقا