دانلود، نصب و راه اندازی شبیه ساز Genymotion
برای آشنایی با شبیه ساز داخلی اندروید استودیو و نحوه نصب و راه اندازی آن به آموزش کار با امولاتور و ساخت دیوایس مجازی (AVD) مراجعه کنید.
یکی از مهمترین ابزار مورد نیاز توسعه دهندگان و برنامه نویسان موبایلی و بخصوص اندروید، شبیه ساز یا امولاتور (Emulator) هستند که ما را از تست و عیب یابی پروژه و اپلیکیشن روی دستگاههای واقعی و فیزیکی بی نیاز میکند.
در این مبحث ابتدا به معرفی و کاربرد شبیه سازها میپردازم و سپس نحوه نصب و راه اندازی Genymotion، پرکاربرد ترین شبیه ساز اندروید (یا امولاتور اندروید) به انتخاب توسعه دهندگان اندرویدی و همچنین نصب آنلاین و آفلاین دیوایسها و پلاگین اندروید استودیو را آموزش میدهم.
ضمنا چنانچه قصد دانلود Genymotion (جنی موشن) را دارید، لینک دانلود این شبیه ساز اندرویدی و API های آن در انتهای همین صفحه قید گردیده و مرتب بروز رسانی میشود.
شبیه ساز اندروید چیست؟
به نام خدا. برنامه نویس و توسعه دهنده اندروید در حین توسعه و تکمیل پروژه اندرویدی خود، به دفعات متعددی نیاز به اجرا، تست و خطایابی پروژه و اپلیکیشن خود دارد. ضمن اینکه توسعه دهنده میبایست اپلیکیشن را بر روی نسخههای مختلف اندروید تست نموده تا اطمینان پیدا کند همه مشکلات و نواقص را برطرف کرده و اپلیکیشن در بیشتر دیوایسهای اندرویدی به درستی و بدون مشکل اجرا میشود. در حالت عادی باید برای هر نسخه از اندروید یک دیوایس حقیقی مجزا تهیه کنیم که نیاز به صرف هزینه زیادی دارد. در مقابل، شبیه سازها به میدان آمدند تا این مانع از سر راه توسعه دهندگان برداشته شود.
شبیه ساز اندروید بر روی سیستم عاملهای دسکتاپ مانند ویندوز، لینوکس و مکینتاش نصب شده و محیط اندروید را شبیه سازی میکند و به راحتی میتوان پروژهها و اپلیکیشنهای اندرویدی را روی آنها اجرا، تست و خطایابی نمود.
البته شبیه سازها کاربردهای دیگری هم دارند. به عنوان مثال یک شخص میتواند بدون داشتن یک دیوایس اندرویدی، توسط یک شبیه ساز از نرم افزارها و اپلیکیشنهای اندرویدی روی لپ تاپ خود استفاده کند. همچنین گیمر ها به راحتی میتوانند بازیهای اندرویدی را روی رایانه شخصی خودشان اجرا کنند تا هم سخت افزار قدرتمندتری در اختیار داشته و هم با استفاده از کیبورد رایانه تجربه بهتری در بازی داشته باشند.
تفاوت Genymotion با AVD
در جلسه آموزش نصب اندروید استودیو با شبیه ساز داخلی اندروید استودیو (AVD) آشنا شدیم. این شبیه ساز در نسخههای قبل از سرعت پایینی برخوردار بود و درصد کمی از توسعه دهندگان اندروید از AVD استفاده میکردند که در نسخههای جدید این مسئله تا حدود زیادی رفع شده.
با اینحال هنوز هم امولاتورهایی مانند Genymotion طرفداران زیادی در بین برنامه نویسان و توسعه دهندگان اندروید دارند. در حال حاضر اگر سرعت اجرا و مقدار مصرف سخت افزار را برای Genymotion و AVD یکسان فرض کنیم باز هم انتخاب من جنی موشن است. این انتخاب دو دلیل دارد:
۱- حجم دیوایسهای جنی موشن حدود نصف دیوایسهای AVD است.
۲- امکان نصب آفلاین Emulator و System Image های AVD وجود ندارد و با توجه به تحریم و نیاز به تغییر آیپی برای دانلود و نصب خودکار ابزار در محیط SDK Manager، زمان انتظار برای دانلود ابزار طولانیتر میشود.
البته برای نصب و راه اندازی جنی موشن باید دو مرحله اضافی نسبت به AVD انجام دهیم که در حدود یک دقیقه زمان بیشتری میگیرد. یک مرحله نصب مجازی ساز VirtualBox و مرحله دیگر نصب پلاگین جنی موشن روی اندروید استودیو. اگر رایانه شما از قابلیت VT-x در پردازندههای Intel یا AMD-V در پردازندههای AMD پشتیبانی کند (یا اگر پشتیبانی نمیکند با راهکاری که در ادامه مبحث ذکر شده قابل رفع باشد) احتمالا گزینه مناسب برای شما هم Genymotion است. اما این یک قانون نیست. اگر شبیه ساز AVD با سلیقه شما سازگارتر است و در دریافت و نصب فایلهای با حجم بالا در محیط SDK Manager مشکلی ندارید، و یا سخت افزار شما امکان راه اندازی جنی موشن را ندارد، AVD میتواند انتخاب شما باشد.
البته علاوه بر این دو شبیه ساز، گزینههای دیگری مانند BlueStacks، MEMu و… نیز توسط شرکتهای دیگری عرضه شده که هرکدام طرفداران خود را دارد.
بنابراین محدودیتی در انتخاب شبیه ساز نیست و به سلیقه و امکانات شما بستگی دارد. اگر سخت افزار ضعیفی در اختیار دارید بهتر است حداقل منابع نیازمند برای شبیه سازهای مختلف را بررسی کنید و ببینید کدام گزینه درصد کمتری از منابع سخت افزاری سیستم شما را درگیر میکند.
نصب شبیه ساز Genymotion
Genymotion یکی از قدرتمندترین شبیه سازهای سیستم عامل اندروید در محیط دسکتاپ است که برای توسعه دهنده امکان تست و خطایابی پروژه بر روی نسخه های مختلف اندروید را فراهم میکند، بدون آنکه نیاز به تهیه دیوایس های حقیقی و فیزیکی مختلف باشد. این شبیه ساز با دو مجوز رایگان و تجاری عرضه میشود که نسخه رایگان امکانات ضروری را در اختیار ما قرار داده و لزومی به خرید لایسنس تجاری نیست. برای نصب Genymotion ابتدا باید نرم افزار مجازی ساز Oracle VM VirtualBox را روی سیستم عامل خود نصب کنیم.
نصب Oracle VM VirtualBox
Oracle VM VirtualBox امکانی را در اختیار ما قرار میدهد تا بر روی سیستم عاملهای ویندوز، لینوکس و مک، یک یا چند سیستم عامل دیگر نصب کنیم (از جمله ویندوز، لینوکس و …) که در اینجا Genymotion برای اجرای سیستم عامل اندروید، از این مجازی ساز استفاده میکند. مجازی ساز Oracle VM VirtualBox رایگان است و می توانید آنرا از وب سایت زیر
https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
یا انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
مطابق تصویر بالا من نسخه ۶٫۱٫۱۶ مجازی ساز که در زمان نگارش این آموزش آخرین نسخه منتشر شده هست را از وب سایت سازنده آن برای سیستم عامل ویندوز دریافت و نصب میکنم.
حالا نوبت نصب شبیه ساز Genymotion است.
وب سایت Genymotion.com را باز میکنم:
مدتی است علاوه بر نسخه دسکتاپ، سرویس مبتنی بر Cloud (سرویس ابری) نیز توسط جنی موشن معرفی شده که امکان راه اندازی شبیه ساز روی فضای ابری را به توسعه دهندگان میدهد. مزیت سرویس ابری این است که عملیات پردازشی بجای سخت افزار رایانه ما، روی سرورهای جنی موشن اجرا میشوند و منابع سخت افزاری رایانه توسعه دهنده (مانند رم و سیپییو) درگیر نمیشود. با اینحال این سرویس نیاز به پرداخت هزینه دارد و نسخه دسکتاپ رایگان برای ما مناسبتر است.
البته جنی موشن برای سرویس ابری نیز به مدت ۶۰ دقیقه امکان استفاده رایگان یا Trial را فراهم کرده است. سرویس ابری به صورت جداگانه در آدرس cloud.geny.io ارائه میشود. در این آموزش ما از نسخه دسکتاپ استفاده میکنیم و فعلا کاری با نسخه ابری نداریم.
برای استفاده از Genymotion Desktop ابتدا باید یک حساب کاربری بسازیم. روی دکمه Sign In بالای صفحه کلیک میکنم تا فرم ثبت نام باز شود.
گزینه Create an account را انتخاب میکنم.
پس از تکمیل مشخصات یک لینک تایید حساب به ایمیل ارسال میشود. لینک را باز کنید (اگر ایمیل در inbox نبود، پوشه spam یا junk را چک کنید). پس از باز کردن لینک دریافتی در ایمیل، حساب کاربری فعال میشود.
فایل نصبی Genymotion را میتوانید در انتهای همین آموزش دانلود کنید (فقط نسخه ویندوز). در صورتی که مایل هستید فایل را از سایت خود جنی موشن دریافت کنید، روی Download for personal use یا TRY FOR 30 DAYS و یا گزینه Download در منوی بالای سایت کلیک کنید تا به صفحه دانلود منتقل شوید:
در قسمت System Requirements پارامترهای موردنیاز جهت اجرای جنی موشن عنوان شده است. یکی از ملزومات، قابلیت VT-x در پردازندههای Intel یا AMD-V در پردازندههای AMD است. برخی از پردازندههای قدیمی ممکن است از این قابلیت پشتیبانی نکنند. اگر حین نصب جنی موشن به ارور مربوط به این قابلیت برخورد کردید از طریق تنظیمات BIOS کامپیوتر خود، بررسی کنید اگر سخت افزار شما از آن پشتیبانی میکند، از حالت غیر فعال به فعال تغییر دهید. اگر به راهنمایی بیشتر نیاز دارید سرچ کنید “نحوه فعالسازی VT-x” یا “How to enable VT-x” (برای اینتل).
اگر سیستم شما از این قابلیت پشتیبانی نمیکند، امکان استفاده از جنی موشن را ندارید. البته مطلبی را در یک وبلاگ دیدم که راه حلی برای اجرای جنی موشن روی سیستمی بدون پشتیبانی VT-x ارائه داده:
https://helloworldhelp.wordpress.com/genymotion-without-vt-d
البته من این روش را تست نکردهام و از صحت عملکرد آن اطلاعی ندارم. (برای باز کردن لینک فوق نیاز به تغییر آیپی دارید!).
من قبلا VirtualBox را جداگانه دانلود و نصب کردم بنابراین Genymotion نسخه Without virtualbox را انتخاب میکنم.
امولاتور را نصب و سپس اجرا میکنم:
حساب کاربری که قبلا ساختم را اینجا وارد میکنم.
پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، گزینه NEXT را میزنم و به صفحه انتخاب لایسنس منتقل میشوم:
همانطور که قبلا اشاره شد، ما از نسخه رایگان استفاده میکنیم بنابراین Persoanl Use (استفاده شخصی) را انتخاب میکنم.
فعلا هیچ چیز در صفحه اصلی Genymotion مشاهده نمیشود زیرا هنوز دیوایسی اضافه نکردهایم. برای افزودن دیوایسهای مدنظر روی دکمه + کلیک کرده و دیوایس با API مورد نیاز را انتخاب میکنیم.
مشاهده میکنید برای هر API چندین دیوایس لیست شده که بر اساس نسخه سیستم عامل اندروید و سایز صفحه نمایش متفاوت هستند. البته در مرحله بعد و در پنجره مربوط به جزئیات دیوایس میتوانید پارامترها را به دلخواه تغییر دهید.
در نصب دیوایس از لحاظ تعداد، محدودیتی وجود ندارد و به هر تعداد دیوایس که لازم باشد میتوانیم نصب کنیم. برای مثال میخواهم یک دیوایس با API 29 یعنی اندروید ۱۰ را نصب کنم. به انتهای لیست رفته و یک گزینه را انتخاب میکنم:
در مرحله بعد تمامی تنظیمات دیوایس را میتوان به دلخواه تغییر داد از جمله نام دستگاه، اندازه صفحه نمایش، مقدار RAM مورد نیاز برای اجرای آن و…
با زدن دکمه INSTALL فایل API دیوایس از سرورهای جنی موشن دانلود میشود. حجم فایل هر دیوایس به نسخه API آن بستگی دارد و از حدود ۲۰۰ تا ۴۵۰ مگابایت متغیر است.
ملاحظه میکنید دیوایس با نام Custom Phone با API 10 به لیست اضافه شد و میتوانیم آنرا اجرا کنیم.
برای اجرای دیوایس روی آن دوبار کلیک کرده و یا منوی سمت راست آنرا باز میکنیم که شامل گزینههای استارت، ویرایش، ریست کارخانه، حذف دیوایس و… هست.
دیوایس با موفقیت اجرا شد.
نصب آفلاین دیوایسهای Genymotion
یکی از قابلیتهای نسخه تجاری شبیه ساز Genymotion این است که فایل (ایمیج) دانلود شده API را میتوان کپی و در جایی دیگر نگهداری کرد. مزیت این قابلیت در این است که با داشتن ایمیج فایل، در صورت نیاز به نصب شبیه ساز روی یک کامپیوتر دیگر یا به عنوان مثال زمانی که به هر دلیل نسخه فعلی جنی موشن از روی سیستم عامل حذف شده و باید دوباره آنرا نصب کنیم، لازم نیست API ای که قبلا دانلود شده را مجدد دانلود کنیم. ولی انجام این کار در نسخه رایگان هم امکان پذیر است. تنها تفاوت در این است که در محیط نرم افزار این قابلیت در دسترس نیست و باید به صورت دستی و در مسیر زیر، فایل(ها) را برداشته و یا اضافه کرد. هر API به صورت یک فایل در قالب ایمیج و با پسوند .ova در مسیر زیر اضافه میشود :
C:\Users\[Your Username]\AppData\Local\Genymobile\Genymotion\ova
فایلی که در تصویر زیر مشاهده میکنید مربوط به API 29 (اندروید ۱۰) است که در قسمت قبل دریافت شده. مجازی ساز VirtualBox فایلهای با پسوند ova را به عنوان ایمیج فایل (image file) یک سیستم عامل شناسایی میکند.
نسخه API هر ایمیج فایل در نام آن مشخص شده. در تصویر بالا عدد ۱۰٫۰ را مشاهده میکنید که مربوط به API 29 است. همانطور که قبلا توضیح داده شد، این فایل برای تمامی دیوایسهای API 29 مشترک است. میتوان این فایل را در جایی دیگر نگه داری نموده و هر زمان که نیاز شد مجدد در همین مسیر قرار داد و دیوایسهای مرتبط با آن را نصب کرد. من ایمیج فایل API 19 را که قبلا دانلود شده درون پوشه ova قرار میدهم:
حالا من فایل API اندروید ۴٫۴ و ۱۰٫۰ را در اختیار دارم و هر دیوایسی که متعلق به یکی از این API ها باشد و قصد نصب آن را داشته باشم، بدون نیاز به برقراری اتصال اینترنت و دانلود مجدد فایل، ساخته میشود.
یک دیوایس دیگر با API 19 (اندروید ۴٫۴) نصب میکنم:
ملاحظه میکنید بدون اینکه دانلودی انجام شود دیوایس در حال ساخت است.
اگر مایلید فایلها را به صورت لینک مستقیم و خارج از محیط نرم افزار جنی موشن دانلود کنید، غیر از دانلود از وب سایتهای ثانویه مانند وب سایت ما، راه دومی هم وجود دارد. هر فایل یک لینک مشابه لینک زیر روی سرورهای جنی موشن دارد:
http://dl.genymotion.com/dists/۷.۰.۰/ova/genymotion_vbox86p_7.0_181206_042630.ova
قسمتهایی که با رنگ قرمز مشخص شده برای هر API متغیر هستند. فرض کنید قصد دانلود فایل مربوط به API 28 را دارم (یعنی اندروید ۹٫۰). از لیست دیوایسهای ۹٫۰ به دلخواه یک مورد را انتخاب کرده و دکمه INSTALL را میزنم تا دانلود آغاز شود. پس از شروع دریافت فایل ،عملیات را متوقف میکنم.
یک فایل جدید با پسوند .partial به پوشه ova اضافه شد:
نام فایل را بدون پسوند .partial کپی کرده، در قسمت آخر لینک جایگذاری میکنم. نسخه اندروید مربوط به API را نیز در بخش قرمز رنگ نخست لینک جایگزین عدد قبل میکنم:
https://dl.genymotion.com/dists/9.0/ova/genymotion_vbox86p_9.0_200612_100345.ova
اگر جایگزاری درست انجام شده باشد لینک قابل دانلود است. پس از دانلود، فایل ناقص با پسوند .partial را حذف کرده و فایل جدید را درون پوشه ova قرار میدهم. حالا می توانم هرکدام از دیوایس های این API را به صورت آفلاین نصب کنم.
در سمت چپ امکان فیلتر دیوایسها بر اساس نوع دیوایس (گوشی، تبلت کوچک، تبلت بزرگ)، نسخه API، تراکم پیکسلی و سایز صفحه نمایش وجود دارد که برای پیدا کردن دیوایس با مشخصات خاص به ما کمک میکند:
بروزرسانی دیوایسهای Genymotion
چنانچه در آینده و هنگام اجرای یکی از دیوایسهای شبیه ساز اندرویدی جنی موشن با پیغام زیر مواجه شدید نشان دهنده این است که یک نسخه جدید از دیوایس تهیه و منتشر شده. در نسخههای جدید تغییرات ظاهری مشاهده نمیشود و عموما مربوط به رفع باگهای نسخههای قبلی است.
بهتر است همواره از آخرین نسخه دیوایسها استفاده شود اما بر اساس تجربهای که در این چند سال داشتم، ضرورت چندانی هم ندارد و در صورت عدم بروزرسانی جای نگرانی نیست. بهرحال در صورت تمایل به بروزرسانی دیوایس(هایی) که نسخه جدیدی از آن منتشر شده کافی است پیغام را تایید کنید (گزینه Update) تا فرایند دریافت فایل ova نسخه جدید آغاز شود. یا در صورت نیاز به دریافت آفلاین آن، ابتدا فایل ova نسخه قبلی را حذف کرده سپس نسخه جدید را دریافت و جایگزاری کنید. در صورت عدم تمایل به بروزرسانی کافیست گزینه Continue را انتخاب کنید تا دیوایس اجرا شود.
نصب پلاگین جنی موشن در اندروید استودیو
مرحله پایانی، نصب پلاگین Genymotion روی اندروید استودیو است. ارتباط بین جنی موشن و اندروید استودیو توسط این پلاگین برقرار میشود.
نصب پلاگین به دو شیوه آنلاین و آفلاین انجام میشود که در اینجا هردو روش را توضیح میدهم.
۱: نصب آنلاین پلاگین Genymotion
در تنظیمات اندروید استودیو به بخش Plugins میروم:
Files > Settings > Plugins
در تب Marketplace لیست پلاگینهایی که برای اندروید استودیو تهیه شدهاند نمایش داده میشود. کلمه Genymotion را در کادر جستجو تایپ کرده سپس install میکنم.
پس از دریافت پلاگین از مخزن آنلاین اندروید استودیو و اتمام فرایند نصب، پلاگین Genymotion در تب Installed نمایش داده خواهد شد.
بروزرسانی: در نسخه ۴٫۱٫۱ این مشکل رفع شده و پلاگین Genymotion در لیست وجود دارد. بنابراین امکان نصب آنلاین میسر میباشد.
۲: نصب آفلاین پلاگین Genymotion
چنانچه به هر دلیلی امکان نصب آنلاین پلاگین فراهم نبود میتوان پلاگین را به صورت دستی و آفلاین از وب سایت جنی موشن دریافت و نصب کرد. برای اینکار ابتدا فایل پلاگین مخصوص اندروید استودیو را از این صفحه دریافت کنید
سپس در قسمت Plugins که در روش آنلاین اشاره شد بجای جستجو در مخزن آنلاین روی آیکون چرخ دنده کلیک کرده و گزینه Install plugin from Disk را انتخاب میکنم:
در پنجره جدیدی که باز شده فایل .jar دانلودی را انتخاب میکنم. با زدن دکمه Apply نصب پلاگین انجام میشود. سپس روی دکمه OK کلیک میکنم تا تنظیمات اعمال شده و پنجره بسته شود. با باز کردن مجدد پنجره Plugins، جنی موشن در تب Installed نمایش داده میشود:
چنانچه پلاگین در لیست نصب شده ها وجود نداشت یکبار اندروید استودیو را بسته و مجدد اجرا کنید.
در نهایت باید آیکون جنی موشن به محیط اندروید استودیو اضافه شده باشد.
در آخرین مرحله باید مسیر نصب Genymotion را به اندروید استودیو معرفی کنیم. روی سیستم من جنی موشن در این مسیر نصب شده:
C:\Program Files\Genymobile\Genymotion
در پنجره Settings گزینه Genymotion را انتخاب کرده و مسیر نصب را در کادر وارد میکنم. توجه داشته باشید در نسخه ۴٫۱٫۱ اندروید استودیو این گزینه در زیر مجموعه Tools قرار گرفته است.
البته بجای طی کردن مراحل بالا، در اولین مرتبهای که روی آیکون جنی موشن در تولبار کلیک شود نیز این پنجره باز میشود.
پس از اتمام کار و کلیک مجدد روی آیکون Genymotion، لیست دیوایسهایی که قبلا روی شبیه ساز نصب کردهام نمایش داده می شود:
برای اجرای هر دیوایس آن را انتخاب و Start میکنیم (بسته به سخت افزار ممکن است این فرایند چند ثانیه تا یک دقیقه و یا بیشتر زمان ببرد). اگر دیوایس به درستی اجرا شود، با کلیک روی گزینه Refresh وضعیت دیوایس از Off به On تغییر میکند.
مزیت این شبیه ساز در این است که اکثر ماژولهای مورد نیاز برنامه نویسان در آن تعبیه شده. از جمله درصد باتری، وای فای، جی پی اس، دوربین، گرفتن اسکرین شات و ویدئو از محیط شبیه ساز و … . حالا میخواهم پروژه اندرویدی را توسط شبیه ساز اجرا کنم.در حالی که یکی از دیوایسهای شبیه ساز در حال اجراست، پنجره لیست دیوایسها را میبندم. اکنون باید پروژه را ران (اجرا) کنم. این عمل توسط گزینه Run (مثلث سبز رنگ) انجام می شود:
سمت چپ دکمهی ران یک لیست کشویی قرار دارد. در این لیست گزینههای مختلف اجرای پروژه را مشاهده میکنید. در ابتدای لیست، دیوایسهای در دسترس (Running devices) قرار میگیرند. چه دیوایسهای مجازی و چه دیوایسهای حقیقی که به سیستم متصل هستند.
گزینه Genymotion Device را انتخاب و روی دکمه Run کلیک میکنم. مجدد به پنجره دیوایس شبیه ساز برمیگردم. پس از چند لحظه پروژه روی شبیه ساز اجرا میشود:
بدین ترتیب توسعه دهنده میتواند پروژه اندرویدی خود را بدون نیاز به در اختیار داشتن دیوایسهای واقعی، به راحتی روی شبیه ساز و روی نسخههای مختلف اندروید اجرا و تست نماید.
البته این امکان که فایل .apk پروژه خود یا هر اپلیکیشن اندرویدی دیگر را روی شبیه ساز نصب و اجرا کنیم نیز وجود دارد. کافیست فایل را از محیط سیستم عامل رایانه کشیده و روی صفحه دیوایس رها کنیم (Drag & Drop). طبیعتا این ویژگی کاملا از اندروید استودیو مجزاست و نیازی به باز بودن اندروید استودیو ندارد. به عنوان مثال میتوان اپلیکیشن اینستاگرام را به این صورت بر روی شبیه ساز نصب کرد.
پروژه اندرویدی را علاوه بر شبیه ساز، بر روی دیوایس واقعی (تبلت یا موبایل) هم می توان اجرا کرد که در مبحث اجرا و دیباگ پروژه اندروید بر روی دیوایس واقعی آموزش داده شده.
دانلود Genymotion و سایر ابزار مورد نیاز
در قسمت زیر، لینک دانلود آخرین نسخه از شبیه ساز Genymotion به همراه سایر ابزار مورد نیاز از جمله VirtualBox و همچنین API مربوط به دیوایسهای جنی موشن قرار داده شده که هنگام انتشار نسخه جدید این ابزار، لینکهای دانلود نیز در این صفحه بروز رسانی میگردد.
تاریخ بروزرسانی فایلها : ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
» دانلود Oracle VM VirtualBox 6.1.22 با حجم ۱۰۳ مگابایت (برای سیستم عامل ۶۴ بیتی)
» دانلود Oracle VM VirtualBox 5.2.40 با حجم ۱۰۵ مگابایت (برای سیستم عامل ۳۲ بیتی)
» دانلود شبیه ساز Genymotion 3.2.1 با حجم ۳۸ مگابایت
دیوایس های Genymotion:
» دانلود دیوایس Android 10 (API 29) با حجم ۴۴۱ مگابایت
» دانلود دیوایس Android 9.0 (API 28) با حجم ۴۱۲ مگابایت
» دانلود دیوایس Android 8.0 (API 26) با حجم ۳۵۵ مگابایت
» دانلود دیوایس Android 7.0 (API 24) با حجم ۳۴۹ مگابایت
» دانلود دیوایس Android 6.0 (API 23) با حجم ۳۱۰ مگابایت
» دانلود دیوایس Android 5.0 (API 21) با حجم ۲۵۰ مگابایت
» دانلود دیوایس Android 4.4 (API 19) با حجم ۲۱۴ مگابایت
تعداد صفحات : ۳۰
حجم : ۲ مگابایت
قیمت : رایگان
تاریخ بروزرسانی آموزش : ۱۴۰۰/۰۴/۲۹
دانلود رایگان با حجم ۲ مگابایت لینک کمکی
سلام بنده جنی موشن رو نصب کردم و برای استفاده از شبکه های اجتماعی فقط بهش نیاز دارم ولی به اینترنت متصل نیست چیکار باید بکنم؟ تو تنظیمات ویرچوال باکس هم تنظیمات قابل تغییری مشاهده نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
ممکنه به خاطر فعال بودن VPN یا Proxy ویندوز باشه
درود
من وقتی روی لینک برای دانلود پلاگین جنیموشن میزنم هیچ پلاگینی برای دانلود پیدا نمیکنم ممنون میشم اگه آدرس دقیق دانلود پلاگین رو برای نصب پلاگین آفلاین در سایت جنی موشن بهم بگین تا پیداش کنم
همونطور که در ابتدای آموزش قید شده، جنی موشن برای استفاده دیگه توصیه نمیشه. برید سمت AVD
سلام وقت به خیر
من تونستم جنی موشن رو طبق آموزش نصب کنم و هیچ مشکلی نداشت حتی تونستم چنتا دیوایس مجازی هم درست کنم و پلاگین رو در اندروید استودیو نصب کردم و آیکون اون نشون داده میشه
ولی یه مشکلی وجود داره موقعی که بخوام پروژم رو ران کنم یه خطایی نشون داده میشه The resource name must start with a letter من دقیقا نمیدونم کدوم قسمت میشه ریسورس که باید با یک حرف شروع شده باشه
میشه لطفا راهنمایی کنید و دقیقا بگید که کدوم پوشه یا فایل رو باید تغییر نام بدم و اسمشو عوض کنم
کلا مشکل من با تغییر نام یک یا چند فایل حل میشه یا خیر؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدید
من با این ارور روبرو نشدم تاحالا. سرچ کنید:
Genymotion The resource name must start with a letter error
سلام وقت به خیر
من نمیتونم emulator رو در اندروید استودیو نصب کنم وقتی بخوام اون رو از برنامه اندروید استودیو دانلود و نصب کنم این خطا برام میاد:
unavle to install nadroid emulator hypervisor driver for AMD processors HAXMcan only be installer on windows
میشه لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور میتونم این مشکل رو حل کنم تقریبا دو روزه وقتمو گرفته و من نمیدونم باید چکار کنم
بعضیا میگن باید حتما فقط از جنوموشن استفاده کنم ایا این درسته؟
ممنون میشم جواب بدید
ابتدای همین صفحه با فونت درشت و پس زمینه قرمز تاکید شده که بجای جنی موشن از AVD استفاده بکنید.