چگونه تحریمهای نرم افزاری را دور بزنیم؟
متاسفانه در بخشهای زیادی به دلیل اعمال تحریم، توسعه دهندگان ساکن ایران در استفاده از سرویسها و نرم افزارها با محدودیتهایی مواجه هستند که قسمتی از این محدودیت، جلوگیری از اتصال به سرویس توسط IP های ایران است.
توسعه دهندگان و برنامه نویسان اندروید نیز از این تحریمها بی نصیب نمانده و با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند. در این آموزش به نحوه حل مشکل عدم دسترسی به مخزن آنلاین گوگل به شیوههای متفاوت از جمله فعالسازی پروکسی برای اندروید استودیو میپردازیم.
اولین مورد دسترسی به وب سایت Developer اندروید است که به روی کاربران ایرانی بسته شده و دسترسی به آن، جز با تغییر آی پی و استفاده از آیپی کشورهای ثانویه امکان پذیر نیست. موارد مهم دیگر، دسترسی آنلاین به ابزار (Android SDK) و مخزن (Repository) کتابخانههای مورد استفاده در پروژههای اندرویدی است.
هنگام اضافه کردن کتابخانه به پروژه در صورت اتصال با IP ایران، اروری مشابه تصویر بالا دریافت میکنید. لازم نیست در هربار ساخت پروژه جدید یا اضافه کردن کتابخانه به پروژه، IP را تغییر دهید. کتابخانهای مانند androidx.appcompat:appcompat که در همهی پروژهها به صورت پیش فرض قرار دارد، فقط کافی است یکبار دریافت شود. در پروژههای بعدی نیاز به دریافت آنلاین مجدد نیست (مگر آنکه از نسخهای متفاوت از نسخه قبل بخواهید استفاده کنید). حتی شاید برای این کتابخانه هیچگاه نیاز به دریافت آنلاین نباشد. این کتابخانه و سایر کتابخانههای مربوط به Support در Android Support Repository قرار دارند و اگر نسخه مدنظر شما در Android Support Repository موجود باشد، نیاز به نصب آنلاین نیست. بیشتر در نصب و دریافت کتابخانههایی دچار مشکل میشویم که توسط سایر توسعه دهندگان تهیه شده و در مخزن آنلاین گوگل قرار گرفتهاند.
ابزار و روش های مختلفی برای دور زدن تحریم وجود دارد که برخی رایگان و برخی غیر رایگان هستند. قبل از نوشتن این مطلب، چند ساعتی را صرف تست انواع روشها و نرم افزارهای متفاوت کردم تا خروجی این مقاله بتواند برای اکثریت هموطنان راهگشا باشد. غیر از مواردی که در ادامه اشاره میکنم، روشهای دیگری نیز در وب توسط توسعه دهندگان معرفی شده که من سعی میکنم به مواردی بپردازم که تا حد امکان پیچیدگی کمتری داشته و همچنین اصولی باشد.
سرویس Shecan: یک سرویس رایگان دور زدن تحریمهای نرم افزاری است که بدون نیاز به نصب هیچگونه برنامهای و تنها با تعریف DNS های آن روی تنظیمات کانکشن اینترنت سیستم عامل، سرویسهای تحت تحریم از سرورهای پروکسی عبور داده میشود.
مزیت این سرویس این است که فقط دامنههای تحریم شده را از پروکسی عبور داده و برای سایر دامنههایی که تحت تحریم نیست، درخواستها از پروکسی عبور داده نمیشود. بنابراین هنگام بازدید از وبسایتهای دیگر و یا اتصال به سرویسهایی که تحت تحریم نیست، مشکلی بوجود نیامده و نیازی نیست دائما DNS ها را فعال و پس از اتمام کار، غیرفعال کنید.
توضیحات بیشتر را در shecan.ir مطالعه کنید.
سرویس Anti403.ir: یک سرویس دیگر و مشابه سرویس Shecan که عبور از تحریمها را از دو روش DNS و نصب برنامه اختصاصی آن فراهم میکند. هردو روش خروجی یکسانی دارد و انتخاب روش به نظر و سلیقه شما بستگی دارد. اطلاعات بیشتر را در وب سایت anti403.ir مطالعه کنید.
سرویس FOD: سرویس رایگانی با نام FOD یا Freedom of Developers که مخصوص توسعه دهندگان ایرانی معرفی شده و کاربردی مشابه دو سرویس قبل دارد. البته با این تفاوت که برای استفاده از آن باید Domain و Port آن را در تنظیمات Android studio و یا هرجایی که نیاز هست، تعریف کرد.
درحال حاضر و با توجه به وجود سرویسهایی مانند شکن، استفاده از FOD را توصیه نمیکنم؛ مگر آنکه سرویسهای فوق در دسترس نباشد. دلیل آن را در تذکر زیر توضیح دادهام.
توضیحات بیشتر در خصوص سرویس FOD در صفحه گیت هاب: کلیک کنید
علاوه بر این، با تعریف Proxy روی اندروید استودیو، آیپی و پورت آن درون gradle.properties ذخیره میشود که صرفا با غیرفعال کردن پروکسی در تنظیمات، این اطلاعات از فایل حذف نشده و هربار باید به صورت دستی حذف شود. این مسئله علاوه بر سخت کردن فرایند، باعث فراموشی تکرار این مراحل و بروز مشکل در اتصال به مخزنهای غیر تحریمی میشود.
بعد از تعریف پروکسی در صفحه تنظیمات، قبل از بازگشت به محیط پروژه، اندروید استودیو به شما اعلام می کند که برای استفاده گریدل از پروکسی، اطلاعات آن به فایل gradle.properties در پروژه نیز اضافه خواهد شد:
در صورتی که بعدا لازم شد از نرم افزار و سرویس دیگری برای تغییر آی پی استفاده کنید، حتما دو خطی که به این فایل اضافه شده را حذف کنید تا تداخل پیدا نکند. پیشنهاد من این است بلافاصله بعد از اینکه کارتان با پروکسی تمام شد، حذف را انجام دهید زیرا این موارد عموما در خلال توسعه نرم افزار فراموش می شود و ممکن است در آینده وقت زیادی را از ما بگیرد. دقت کنید خط org.gradle.jvmargs=-Xmx1536m به هیچ عنوان حذف نشود. ضمنا در صفحه HTTP Proxy نیز مجدد No Proxy را انتخاب کنید.
برنامههای تغییر IP عمومی: چنانچه به هر دلیلی استفاده از سرویسهای فوق امکان پذیر نبود لازم است از برنامهها و ابزار عمومی (رایگان و یا غیر رایگان) مانند VPN و Proxy برای دور زدن تحریمها استفاده کنیم. برخی از نرم افزارها ممکن است عملکرد مناسبی نداشته و باز هم در اتصال اندروید استودیو به مخزن آنلاین مشکل پابرجا باشد. بنابراین لازم است چندین مورد را امتحان کنید. برنامههای رایگان و عمومی معمولا از سرعت کمتری نسبت به سرویسهای پولی و یا مواردی مثل Shecan برخوردار هستند و ممکن است در برخی موارد به ما کمکی نکند. بخصوص در هنگام ساخت پروژه جدید در اندروید استودیو یا هنگام اضافه کردن کتابخانه به پروژه.
در تست هایی که انجام دادم در اکثر موارد با استفاده از ابزار رایگان نیز لیست ابزار SDK Manager به خوبی از سرورهای گوگل دریافت میشد و امکان نصب ابزار به صورت آنلاین وجود داشت. اما در محیط پروژه و اضافه کردن کتابخانه به پروژه، در مواردی با شکست مواجه شد. کتابخانهها از مخزن آنلاین google و mavenCentral دریافت میشوند که این سرویسها بر روی IPهای ایران بسته بوده و از حساسیت بالاتری برخوردار است.
در تستی که با یکی از ابزارهای عمومی و رایگان انجام دادم، لازم بود بعد از فعال شدن نرم افزار و اطمینان از اینکه تغییر آی پی با موفقیت انجام شده (توسط وب سایتهای نمایش آی پی مانند ip2location.com)، در تنظیمات اندروید استودیو در قسمت HTTP Proxy، گزینه Auto-detect proxy settings را انتخاب کنم:
اگر مشکل رفع نشد مجدد تست کنید. مثلا اگر کتابخانه با موفقیت به پروژه اضافه نشد و ارور Unable resolve dependency for… گرفتید، یکبار دیگر Sync کنید. ممکن است در یک لحظه سرعت کاهش یابد یا ارتباط با سرور قطع شود. اگر باز هم حل نشد، نرم افزار تغییر آی پی را متوقف و مجدد اجرا کنید. یا راهنمای نرم افزار را مطالعه کنید. معمولا این ابزار یک IP و Port اختصاص می دهند که با تعریف آن در اندروید استودیو، احتمالا مشکل رفع شود. مانند تصویر زیر:
تاکید میکنم در استفاده از ابزار رایگان شاید مجبور باشید وقت بیشتری برای گرفتن نتیجه مطلوب بگذارید و لازم باشد گزینه های متفاوتی را تست کنید. مثلا در تعریف Proxy اگر با گزینه HTTP جواب نگرفتید، SOCKS را انتخاب کنید.
در پایان از شما درخواست دارم تجربیات خود را در قسمت دیدگاهها با سایرین به اشتراک بگذارید.
http://uupload.ir/files/tkk9_untitled.png
http://uupload.ir/files/pti4_untitled2.png
مسیر jre رو تغییر دادین؟ ارور اسکرین شات اولی رو دقت کنید. jre رو داره از رو دسکتاپ میخونه ظاهرا. بذارید از jre داخلی خود اندروید استودیو استفاده کنه. ولی درکل اینکه میگید آیکون خاکستریه اگه منظورتون آیکون سمت راسته که خب باید خاکستری باشه.
سلام تو این دیدگاه ها جایی برای اتچ نداره .چجوری براتون اسکریت شات بفرستم؟
یه جا مثل uupload.ir آپلودش کنید
سلام روز بخیر. من برنامه رو بعد از نصب jdk, sdk نصب کردم. بعد هم کیمیا وی پی ان خریدم و گریدل هم بیلد شد.daemon هم با موفقیت شروع شد. اما نمیدونم جرا وقتی میخام روی پروزه یه تغییراتی بدم تمام ایکون ها خاکستری هست و هیچکدومشون رنگی نیست. .مثلا در سربرگ view[[[ tool windows]]]] project, favorities , logcat, structure , ……. همشون خاکستری اند و کار نمیکنن انگار. من تا حالا هیچ پروزهای نساختم. حتی گریدل هم در قسمت چپ سبز نیست. در صورتی که وقتی نرمافزار باز میشه پایین صفحه با کمی تاخیر مینویسه gradle success fully build لطفا کمک کنید یک هفته درگیر این ماجرام. ممنون
یه اسکرین شات بدید
سلام
آقا دمتون گرم. طبق راهنمایی هاتون از تحریم شکن Windscribe استفاده کردم که با وارد کردن وبازبینی ایمیل ام تونستم ۱۰گیگ ترافیک بدون فیلتر ازش بگیرم. سرعتش هم عالی بود.
سلام وقت شما به خیر
مشکل من اینه که اصلا گریدل ساخته نمیشه و این ارور میده:
Caused by: org.gradle.api.internal.artifacts.ivyservice.DefaultLenientConfiguration$ArtifactResolveException: Could not resolve all artifacts for configuration ‘:classpath’.
خواهشمندم کمک کنید
راه های تغییر آی پی را هم امتحان کردم
https://stackoverflow.com/a/55605945
سلام خسته نباشید
من میخوام کتابخونه volley رو اضافه کنم دقیقا با همین خطا مواجه میشم متاسفانه هرچی ای پی هم عوض میکنم این مشکل رفع نمیشه و نمی تونه اتصال رو برقرار کنه و اطلاعات رو از سرور گوگل بگیره من از openconnect استفاده میکنم رو ای پی امریکا،انگلیس و فرانسه هم تست کردم متاسفانه جواب نداده…پراکسی رو روی auto detect هم گذاشتم بازم جواب نداد از وبسایت پراکسی لیست هم پراکسی گرفتم تو اندروید استیدو زدم بازم جواب نداد…داره دیووونم میکنه دیگه تو رو خدا یه راهکار بدین
هر راهکاری که به ذهنم رسیه رو گفتم بزرگوار. با یه نت دیگه تست کنید. گاهی اوقات ممکنه به دلایل نامعلومی مشکل از سیستمتون باشه
سلام من از fod استفاده کردم اما این خطا رو میده:
Gradle sync failed: Unable to tunnel through proxy. Proxy returns “HTTP/1.1 403 Request blocked by Privoxy”
Consult IDE log for more details (Help | Show Log) (3 s 689 ms)
از بقیه روش هایی که گفتین هم استفاده کردم اما فایده ای نداشت.
بهرحال باید مشکل اتصال به سرور حل بشه. حالا اینکه چرا با هیچکدوم حل نشده رو خودتون باید بفهمید. با یه نت دیگه تست کنید
من رفتم تو قسمت sdk و یه چیزی حدود ۴۰ مگ دانلود کردم … فک میکنم مشکل چیز دیگه ایه
میشه یه بار دیگه به خطایی که میده نگاه کنین ??♂️
مشکل همون ارتباط هست. اینکه ۴۰ مگ دانلود شده یعنی بگیر نگیر داره اتصالتون
دوست عزیز دیدی به مطلب دقت نکردی؟! برای من هم همین مشکل پیش اومد تا اینکه مطلب رو دوباره خوندم. همونطور که میدونید fod سایت های تحریم رو باز میکنه اما خود گریدل تحریم نیست پس هنگام آپدیت گریدل fod رو غیر فعال کنید. 🙂
سلام
مطابق توضیحاتتون نصب کردم برنامه رو ولی gradle سینک نمیشه vpn هم فعاله.این پیامو میده:
ERROR: Could not find com.android.tools.build:gradle:3.5.3.
Windscribe رو تست کنید. ماهی ۱۰ گیگ پهنای باند رایگان میده
سلام خسته نباشید
موقعی که می خواییم یک پروزه ریکت نیتیو را برای بار اول اجرا کنیم با این دستور react-native run-android شروع می کنه یه سری dependencies برای gradle دانلود می کنه ولی چون از طریق محیط command هست چطوری می تونیم از سرویس fod اینجا استفاده کنیم؟
در تنظیمات ویندوز قسمت مربوط به فعال کردن پروکسی رو پیدا کنید و مشخصات پروکسی FOD رو ست کنید
سلام
ببخشید من تمام راه هایی که گفته شده را تست کردم
استفاده از سایفون
استفاده از vpn رایگان
خرید vpn
استفاده از شکن
استفاده از fod
ولی متاسفانه هیچکدوم جواب ندادن و همچنان نتونستم گریدل را بیلد کنم. البته اینم بگم که من در یک شرکت کار میکنم و تمام سیستم ها تحت شبکه هستند آیا ممکن هست که به علت پالیسی های خاص سرور شرکت باشه که vpn و سایر ابزارهای تغییر IP جواب نمیدن؟
والا من تجربه ای در این زمینه ندارم. بعید میدونم ارتباطی به شبکه شرکت داشته باشه. اگر ابزار تغییر IP به مقصد کانکت میشن و به عنوان مثال میتونید داخل مرورگر ازش استفاده بکنید یعنی مشکلی نیست. حالا اینکه چرا تو اندروید استودیو جواب نمی گیرید رو نمیدونم.
سلام. منم هم دقیقا در یک شرکت کار می کنم.
دقیقا به همین مشکل برخوردم.
ولی با گوشی هم وصل شدم جواب نگرفتم.
شما موفق شدید راهکاری برای این مورد پیدا کنید؟
سلام
اگه طبق راهنمای شکن DNS رو وارد کنم برای اندروید استودیو هم کار میکنه یا فقط برای مرورگر هست ؟
وقتی درخواستها به واسطه تغییر DNS از این سرویس عبور میکنه دیگه تفاوتی بین مرورگر و اندروید استودیو و… نیست
سلام . می تونید برای دور زدن تحریم از دی ان اس جدید سایت “شکن ” استفاده کنید که کارتون رو به نحو احسن انجام میده و دیگه نیازی به وی پی ان و فیلترشکن و پروکسی ندارید و تا اینجا که من استفاده کردم مثل بعضی پروکسی ها هی قطع و وصل نمیشه و برای دانلود و اپلود و … دیکه نیاز به سختی کشیدن ندارید .
طریقه تنظیم دی ان اس فعلی موجود در سایت شکن عبارت از زیر است :
.
.
.
https://shecan.ir/tutorials
.
.
.
.(پس از ست کردنش ، مرورگر خودتون رو باز و بسته کنید تا تو اون هم فعال بشه و این مسئله یادتون نره ) و (اگر بعد از باز و بسته کردن مرورگر ، در خود سایت شکن با نوشته ای مبنی بر اینکه انگار دارید از دی ان اسی دیگر نیز اسفاده می کنید در حالی که همچنین نیست ، باید در همان جا که دی ان اس رو تنظیم کردید ، تیک بخش laPv6 رو خاموش کنید ) و (موفق باشید !)
سلام من از پروکسی fod قبلا استفاده کردم اما الان مشکل پیداکرده و کتابخونه هایی که توسعه دهندگان اندروید اراِئه دادن رو دانلود نمیکنه و ارور میده.میشه راهنمایی کنین؟
اگه بخوام از برنامه شکن استفاده کنم علاوه بر dns لازمه تو اندروید استئدیو در قسمتHTTP proxy روی no proxy قرار بدم یا نه؟؟
خیر فقط DNS تغییر میکنه و نیازی به اعمال تغییرات در اندروید استودیو نیست. راهنماشو مطالعه کنید واضحه
فایل build.gradle رو بررسی کنید و مطمئن بشید هردو مخزن ()jcenter و ()google داخل dependencies تعریف شدن
مهندس محتویات build.gradle رو مشاهده کنید
—
کد به دلیل طولانی بودن حذف شد
—
google m2repository رو نصب دارید داخل SDK؟ اگه این هم نصب هست مشکل باید مربوط به تغییر آی پی باشه. سایر روشهای تغییر آی پی رو تست کنید. یا استفاده از یه سرویس اینترنت دیگه
سلام مهندس
ممنون به خاطر پاسخ گوییتون
اما من از vpn غیر رایگان nextvpn استفاده میکنم بقیه دیپندنسی ها sync میشن فقط
compile ‘com.google.android.gms:play-services-ads-identifier:
سینک نمیشه
پوشه اش نیز در درس زیر نیست
AppData\Local\Android\Sdk\extras\google\m2repository\com\google\android\gms
فایل build.gradle رو بررسی کنید و مطمئن بشید هردو مخزن ()jcenter و ()google داخل dependencies تعریف شدن
آقا مهدی دمت گردم واقعا ممنونم ازت.
من یه هفته بود هر v p n استفاده میکردم کتابخونه ها دانلود نمیشد ولی از روش FOD استفاده کردم مثه برق دانلود شد.
واقعا ممنونم ازتون
دو هفته ست که درگیر این مشکلم
تونستم اس دی کا رو با استفاده از سایفون دانلود کنم اما برای کتابخونه ها جواب نداد و fod کارم رو راه انداخت.
سلام
بنده خیلی لنگ این تغییر ip و … شدم.
اوایل از بخش
setting>appearance & behavior>system Setting>HTTP Proxy
گزینه manual proxy configuration رو انتخاب میکردم و بعد socks رو تیک میزدم و host name رو میزاشتم ۱۲۷٫۰٫۰٫۱ و port number رو میزاشتم ۹۱۵۰ که مربوط به torBrowser بودش یا port number رو میزاشتم ۹۰۵۰ که مربوط به torservise بود ولی بعد از آپدیت توی نسخه های اخیر اجازه نمیداد که گردل با tor دانلود شه و من noproxy کردم و با شکن آشنا شدم و از اون استفاده کردم ولی بازم ارور میداد که پس از کلی سرچ و وقت گداشتن فهمیدم که اطلاعات proxy قبلیم توی فایلی با آدرس:
home/user/.gradle/gradle.propertise
ذخیره شده بودن و این باعث ارور میشد…
که با پاک کردن اونا به راحتی میتونید از شکن استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
امیدوارم مفید واقع شود…
بله در متن هم اشاره شده که اطلاعات پروکسی در این فایل ذخیره میشه
باسلام خدمت شما ببخشید من آی پی روتغییر دادم بعدش همه کتابخانه ها دانلود شد اما وقتی پروژه میخواد بیلدبشه این ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
Could not find any version that matches com.android.support:appcompat-v7:29.+.
ورژن رو بدون + تعریف کنید.
سلام
با باز کردن استودیو برنامه آپدیت نمیشه و تصویر گرافیک و قالب گرافیکی لود نمیشه
از cisco anyconnect هم استفاده میکنم که اون هم غیرفعال شده
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ارورهایی که میگیرید رو ترجمه و یا سرچ کنید ببینید ایراد از چی هست. دلایل مختلف میتونه باشه. صفحه پرسش های رایج رو هم مطالعه بفرمایید
سلام مهندس
ورژن اندروید استادیو من ۲٫۱٫۲ هست و بالاترین sdk 23
من میخوام فقط sdk پروژه هامو به ۲۶ ارتقاع بدم اندروید ۳ را نصب کردم اما برای کانورت کردن پروژه مشکل دارم مثلا اصلا compile ‘com.android.support:design:23.4.0’ رو نمیتونم اضاف کنم
پیشنهاد شما چی هست؟
چه اروری میگیرید؟ ارور رو ترجمه کنید. اگر بازم متوجه نشدید اینجا ارسال بفرمایید راهنمایی کنم
برادرم جناب مطهری
از اینکه اینقدر با حوصله پاسخ گو هستید بسیار سپاسذازرم
براتون آرزوی تندرستی و آرامش مینم
وظیفس دوست عزیز
مشکل حل شد 🙂
سلام و خسته نباشید
با تشکر از مطلب خوبتون
من از سایفون استفاده کردم و آپدیت های جدید را برام آورد ولی مشکلی که هست اینه که در قسمت License Agreement بعد از Accept کردن گزینه Next فعال نمیشه
چکار باید بکنم؟
سلام دوست عزیز
ممنونم به خاطر راهنماییتون
من خطای connection time out دریافت کردم
تنظیمات fodev هم داخل پراپرتیز گردل همانطور ک گفته بود گذاشتم
اما باز همین خطا رو میده
دلایل مختلف میتونه باشه. سرعت پایین اینترنت شما، مشکل مقطعی در fodev و… بقیه روشها رو تست کنید. یا با یه اینترنت دیگه امتحان کنید
سلام چطور میتونم sdk manager دانلود کنم چون هیچ جوره نتونستم حتی در B4A/tools هم نشد با فیتشکن هم امتحان کردم نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون
نشد نداره. منتها بسته به سرویس اینترنت شما و سرعت و وضعیت ابزارهای تغییر آی پی که استفاده کردید ممکنه در مواردی دانلود انجام نشه. با صبر و حوصله روشهای مختلف تغییر آی پی رو تست کنید. برای ابزار SDK میتونید به صورت آفلاین نصبشون کنید (فصل اول، نصب اندروید استودیو)
سلام
* با کمک راهنمایی شما تونستم نرم افزار رو نصب کنم. ممنون
* می خواستم بپرسم آموزش تون بر اساس کدوم ورژن اندروید استدیو است.
اگه منظورتون کل آموزشهای روی سایت هست، یه ورژن مشخص نیست چون مطالب به مرور تهیه شده. ولی سعی شده مطالب بروز بشن. مثل آموزش نصب و…
سلام وقت بخیر
ببخشید میشه برای فیلترینگ اندروید از shecan.ir هم استفاده کرد یا نه صرفا باید از پروکسی و فیلترشکن استفاده کرد؟!
بزرگوار وقتی این سرویس رو تو همین مطلب معرفی کردم و عنوان مطلب هم دور زدن تحریم هست، چه ابهامی باقی میمونه؟
ببخشید استاد
من دو سه فیلتر شکن استفاده کردن الان فهمیدم ربطی به این نداره
این خطا منو کشته به خدا
Could not find aapt2-windows.jar (com.android.tools.build:aapt2:3.2.1-4818971).
Searched in the following locations:
https://maven.google.com/com/android/tools/build/aapt2/3.2.1-4818971/aapt2-3.2.1-4818971-windows.jar
خیلی گشتم بازم این خطا میاد اندروید استودیو ۳٫۱٫۴ استفاده میکنم
یه تست بکنید تو هر بلاک dependency که maven تعریف شده حذفش کنید. فقط google و jcenter بمونه
خدا خیرت بده مرد
این روش جواب داد
https://github.com/freedomofdevelopers/fod
سلام و خسته نباشید
ببخشید پورت جدید رو از کجا میتونیم پیدا کنیم ؟ که توی اندروید استودیو وارد کنیم
پورت جدید چیو؟
سلام خیلی خیلی ممنون چند روزه درگیر این مسئله بودم با سایفون وصل نمیشد که با این پستتون مشکلم حل شد. بسیارممنونم
سلام ممنون از راهنماییاتون
من هم مشکل گرفتن اطلاعات از jcenterرو داشتم با نصب فیلترشکن avira یه مشکل بوجود آمد و ارور اونم میگه که نمیتونه به gradel daemon وصل بشه در صورتیکه وقتی فیلترشکنو قطع میکنم و دوباره ران میگیرم (روی یک پروژه دیگه البته) همه چیز اکی میشه و اجرا میشه
مشکل از فیلتر شکن هست یعنی؟
از FOD استفاده کنید
سلام استاد
چطور میتونم از نرم افزار cisco استفاده کنم؟
چطوری و از کدوم سایت سرویس بگیرم و استفاده کنم؟؟
گشتم اما به جایی نرسیدم!! اگه میشه یه توضیحی بدید.
من نمیتونم سرویس دهنده معرفی کنم. از روش FOD استفاده کنید.
سلام
از سایت شکن استفاده کنید خیلی محشره برای رفع تحریم ها پیاده سازی شده ؛)
سلام من همه ی این راه ها رو رفتم ولی باز خطای :
Could not find gradle.jar (com.android.tools.build:gradle:3.2.1).
Searched in the following locations:
https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/tools/build/gradle/3.2.1/gradle-3.2.1.jar
میده
فایل به صورت دستی دانلود میشه ولی از تو برنامه نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
بهرحال مشکل مربوط به آی پی هست. بقیه راههای تغییر آی پی رو تست کنید
سلام خیلی ممنون از آموزش خوبتون
بی نظیر بود مطالب شما
دقیق ، قدم به قدم ، کاربردی
بسیار عالی
دمتون گرم
موفق باشید
سلام
من اصلا نمیتونم پروژه توی اندروید استودیو بسازم چون به گریدل ایراد میگیره.
وی پی ان ciscoکه نوشتید امکان خرید نداره الان.. چه کار باید بکنم؟
بقیه روشها رو تست کنید
بعد از تغییر ای پی برای بهتر کار کردن ریپازیتوری jcenter رو به mavenCentral تغییر بدین.
موفق باشید
برخی کتابخانه ها در Maven موجود نیست
من همه اندروید استودیو رو با استفاده از سایت شما و راهنمایی دقیقتون نصب کردم و هیچ سایت دیگه ای به دردم نخورد…..
خیلی خیلی از شما ممنونم
اقا مهدی خدا خیرت بده
اصن ایشالله تو شرکت گوگل مشغول به کار بشییی
سلام.خدا خیرتون بده و سلامتی داشته باشین.این مشکل چندین روز وقفه تو کارم ایجاد کرده بود و خیلی سرچ زدم تا به سایت شما رسیدم.بعد از نصب خیلی روش ها را امتحان کردم ولی مشکل جای دیگه بود.
اجرتون با خدا.
من ازvpn آویرا استفاده کردم و جواب گرفتم و مشکل رفع شد
از شما خیلی سپاس گذارم و امیدوارم تو زندگیتون به مشکلی بر نخورین
دو هفتس نمیتونستم دانلود کنم لایبرری هارو 🙂
مرسی
خیلی کمک کرد این پستتون
سلام
ممنونم من با استفاده از راهنمایی های شما تونستم خطاها رو که چند روز بود درگیرش بودم رو رفع کنم. مرسی از راهنمایی و وقتی که برای ایجاد این مطلب گذاشتید.
بهترین راه استفاده ازVPN است. بدون دردسر
سلام دوستان،
یک راه خیلی سادهتر هم هست: https://shecan.ir
نمیشه به قرآن همه راها را رفتم نمیشه خسته شدم
آخ گفتی.
دمتون گرم
آقا خدا خیرت بده منم کلی درگیر این مشکل بعد از به روز رسانی اندروید استودیوم به نسخه ی ۳٫۱٫۴ بودم که خداروشکر با راهنمایی شما و اون بخشی که گفتی پورت و آی پی که نرم افزار تغییر آی پی بهمون میده رو تو اندروید استودیو وارد کنیم مشکل حل میشه ، مشکلم حل شد.
کلی دعات کردم، نمیدونی من چند تا سایت خارجی رو زیر و رو کردم تا بتونم این مشکل رو حل کنم ولی خیلی خوشحالم که آخرش تو یه سایت ایرانی راه حل مفید رو پیدا کردم. خدا خیرت بده واقعا. دمت گرم