چگونه تحریم‌های نرم افزاری را دور بزنیم؟

فعالسازی پروکسی در اندروید استودیو
متاسفانه در بخش‌های زیادی به دلیل اعمال تحریم، توسعه دهندگان ساکن ایران در استفاده از سرویس‌ها و نرم افزارها با محدودیت‌هایی مواجه هستند که قسمتی از این محدودیت، جلوگیری از اتصال به سرویس توسط IP های ایران است.

توسعه دهندگان و برنامه نویسان اندروید نیز از این تحریم‌ها بی نصیب نمانده و با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند. در این آموزش به نحوه حل مشکل عدم دسترسی به مخزن آنلاین گوگل به شیوه‌های متفاوت از جمله فعالسازی پروکسی برای اندروید استودیو می‌پردازیم.

اولین مورد دسترسی به وب سایت Developer اندروید است که به روی کاربران ایرانی بسته شده و دسترسی به آن، جز با تغییر آی پی و استفاده از آی‌پی کشورهای ثانویه امکان پذیر نیست. موارد مهم دیگر، دسترسی آنلاین به ابزار (Android SDK) و مخزن (Repository) کتابخانه‌های مورد استفاده در پروژه‌های اندرویدی است.

ارور Unable resolve dependency for

هنگام اضافه کردن کتابخانه به پروژه در صورت اتصال با IP ایران، اروری مشابه تصویر بالا دریافت می‌کنید. لازم نیست در هربار ساخت پروژه جدید یا اضافه کردن کتابخانه به پروژه، IP را تغییر دهید. کتابخانه‌ای مانند androidx.appcompat:appcompat که در همه‌ی پروژه‌ها به صورت پیش فرض قرار دارد، فقط کافی است یکبار دریافت شود. در پروژه‌های بعدی نیاز به دریافت آنلاین مجدد نیست (مگر آنکه از نسخه‌ای متفاوت از نسخه قبل بخواهید استفاده کنید). حتی شاید برای این کتابخانه هیچگاه نیاز به دریافت آنلاین نباشد. این کتابخانه و سایر کتابخانه‌های مربوط به Support در Android Support Repository قرار دارند و اگر نسخه مدنظر شما در Android Support Repository موجود باشد، نیاز به نصب آنلاین نیست. بیشتر در نصب و دریافت کتابخانه‌هایی دچار مشکل می‌شویم که توسط سایر توسعه دهندگان تهیه شده و در مخزن آنلاین گوگل قرار گرفته‌اند.

ابزار و روش های مختلفی برای دور زدن تحریم وجود دارد که برخی رایگان و برخی غیر رایگان هستند. قبل از نوشتن این مطلب، چند ساعتی را صرف تست انواع روش‌ها و نرم افزارهای متفاوت کردم تا خروجی این مقاله بتواند برای اکثریت هموطنان راهگشا باشد. غیر از مواردی که در ادامه اشاره می‌کنم، روش‌های دیگری نیز در وب توسط توسعه دهندگان معرفی شده که من سعی می‌کنم به مواردی بپردازم که تا حد امکان پیچیدگی کمتری داشته و همچنین اصولی باشد.

تذکر: قبل از هر اقدامی مطلب را تا انتها و با دقت مطالعه کنید.
بروزرسانی: به دلیل درخواست “کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه” توضیحات مربوط به معرفی سرویس‌های VPN مناسب برای اندروید استودیو حذف شد. بنابراین تنها به معرفی سرویس‌های ایرانی ویژه عبور از تحریم‌ها اکتفا می‌کنم.

سرویس Shecan: یک سرویس رایگان دور زدن تحریم‌های نرم افزاری است که بدون نیاز به نصب هیچگونه برنامه‌ای و تنها با تعریف DNS های آن روی تنظیمات کانکشن اینترنت سیستم عامل، سرویس‌های تحت تحریم از سرورهای پروکسی عبور داده می‌شود.

مزیت این سرویس این است که فقط دامنه‌های تحریم شده را از پروکسی عبور داده و برای سایر دامنه‌هایی که تحت تحریم نیست، درخواست‌ها از پروکسی عبور داده نمی‌شود. بنابراین هنگام بازدید از وب‌سایت‌های دیگر و یا اتصال به سرویس‌هایی که تحت تحریم نیست، مشکلی بوجود نیامده و نیازی نیست دائما DNS ها را فعال و پس از اتمام کار، غیرفعال کنید.
توضیحات بیشتر را در shecan.ir مطالعه کنید.

سرویس Anti403.ir: یک سرویس دیگر و مشابه سرویس Shecan که عبور از تحریم‌ها را از دو روش DNS و نصب برنامه اختصاصی آن فراهم می‌کند. هردو روش خروجی یکسانی دارد و انتخاب روش به نظر و سلیقه شما بستگی دارد. اطلاعات بیشتر را در وب سایت anti403.ir مطالعه کنید.

سرویس FOD: سرویس رایگانی با نام FOD یا Freedom of Developers که مخصوص توسعه دهندگان ایرانی معرفی شده و کاربردی مشابه دو سرویس قبل دارد. البته با این تفاوت که برای استفاده از آن باید Domain و Port آن را در تنظیمات Android studio و یا هرجایی که نیاز هست، تعریف کرد.
درحال حاضر و با توجه به وجود سرویس‌هایی مانند شکن، استفاده از FOD را توصیه نمی‌کنم؛ مگر آنکه سرویس‌های فوق در دسترس نباشد. دلیل آن را در تذکر زیر توضیح داده‌ام.

توضیحات بیشتر در خصوص سرویس FOD در صفحه گیت هاب: کلیک کنید

تذکر: سرویس FOD صرفاً دامین‌هایی که برای ایران تحت تحریم هستند را پوشش داده و سایر سرویس‌ها و آدرس‌ها در هنگام فعال بودن این پراکسی از دسترس خارج می‌شوند. بنابراین لازم است هنگام نیاز به اتصال به سرویس‌هایی که مشمول تحریم نیستند، این پراکسی را غیر فعال نمائید. به عنوان مثال اگر Gradle نیاز به بروزرسانی دارد، قبل از آن باید در تنظیمات پراکسی در اندروید استودیو، no proxy را انتخاب کنید تا عملیات دانلود و نصب نسخه جدید گریدل انجام شود.
علاوه بر این، با تعریف Proxy روی اندروید استودیو، آی‌پی و پورت آن درون gradle.properties ذخیره می‌شود که صرفا با غیرفعال کردن پروکسی در تنظیمات، این اطلاعات از فایل حذف نشده و هربار باید به صورت دستی حذف شود. این مسئله علاوه بر سخت کردن فرایند، باعث فراموشی تکرار این مراحل و بروز مشکل در اتصال به مخزن‌های غیر تحریمی می‌شود.

بعد از تعریف پروکسی در صفحه تنظیمات، قبل از بازگشت به محیط پروژه، اندروید استودیو به شما اعلام می کند که برای استفاده گریدل از پروکسی، اطلاعات آن به فایل gradle.properties در پروژه نیز اضافه خواهد شد:

تنظیمات پروکسی در فایل gradle.properties

در صورتی که بعدا لازم شد از نرم افزار و سرویس دیگری برای تغییر آی پی استفاده کنید، حتما دو خطی که به این فایل اضافه شده را حذف کنید تا تداخل پیدا نکند. پیشنهاد من این است بلافاصله بعد از اینکه کارتان با پروکسی تمام شد، حذف را انجام دهید زیرا این موارد عموما در خلال توسعه نرم افزار فراموش می شود و ممکن است در آینده وقت زیادی را از ما بگیرد. دقت کنید خط org.gradle.jvmargs=-Xmx1536m به هیچ عنوان حذف نشود. ضمنا در صفحه HTTP Proxy نیز مجدد No Proxy را انتخاب کنید.

برنامه‌های تغییر IP عمومی: چنانچه به هر دلیلی استفاده از سرویس‌های فوق امکان پذیر نبود لازم است از برنامه‌ها و ابزار عمومی (رایگان و یا غیر رایگان) مانند VPN و Proxy برای دور زدن تحریم‌ها استفاده کنیم. برخی از نرم افزارها ممکن است عملکرد مناسبی نداشته و باز هم در اتصال اندروید استودیو به مخزن آنلاین مشکل پابرجا باشد. بنابراین لازم است چندین مورد را امتحان کنید. برنامه‌های رایگان و عمومی معمولا از سرعت کمتری نسبت به سرویس‌های پولی و یا مواردی مثل Shecan برخوردار هستند و ممکن است در برخی موارد به ما کمکی نکند. بخصوص در هنگام ساخت پروژه جدید در اندروید استودیو یا هنگام اضافه کردن کتابخانه به پروژه.

در تست هایی که انجام دادم در اکثر موارد با استفاده از ابزار رایگان نیز لیست ابزار SDK Manager به خوبی از سرورهای گوگل دریافت می‌شد و امکان نصب ابزار به صورت آنلاین وجود داشت. اما در محیط پروژه و اضافه کردن کتابخانه به پروژه، در مواردی با شکست مواجه شد. کتابخانه‌ها از مخزن آنلاین google و mavenCentral دریافت می‌شوند که این سرویس‌ها بر روی IPهای ایران بسته بوده و از حساسیت بالاتری برخوردار است.

در تستی که با یکی از ابزارهای عمومی و رایگان انجام دادم، لازم بود بعد از فعال شدن نرم افزار و اطمینان از اینکه تغییر آی پی با موفقیت انجام شده (توسط وب سایتهای نمایش آی پی مانند ip2location.com)، در تنظیمات اندروید استودیو در قسمت HTTP Proxy، گزینه Auto-detect proxy settings را انتخاب کنم:

Auto Detect Proxy Settings

اگر مشکل رفع نشد مجدد تست کنید. مثلا اگر کتابخانه با موفقیت به پروژه اضافه نشد و ارور Unable resolve dependency for… گرفتید، یکبار دیگر Sync کنید. ممکن است در یک لحظه سرعت کاهش یابد یا ارتباط با سرور قطع شود. اگر باز هم حل نشد، نرم افزار تغییر آی پی را متوقف و مجدد اجرا کنید. یا راهنمای نرم افزار را مطالعه کنید. معمولا این ابزار یک IP و Port اختصاص می دهند که با تعریف آن در اندروید استودیو، احتمالا مشکل رفع شود. مانند تصویر زیر:

تنظیمات پروکسی در اندروید استودیو

تذکر: در استفاده از برخی سرویس‌ها ممکن است نیاز باشد بعد از اعمال تغییرات، یکبار کاملا از اندروید استودیو خارج شده و مجدد اجرا کنید. البته برای مواردی مانند FOD عموما نیازی به انجام این کار نیست زیرا تنظیمات درون خود اندروید استودیو اعمال می‌شود.

تاکید میکنم در استفاده از ابزار رایگان شاید مجبور باشید وقت بیشتری برای گرفتن نتیجه مطلوب بگذارید و لازم باشد گزینه های متفاوتی را تست کنید. مثلا در تعریف Proxy اگر با گزینه HTTP جواب نگرفتید، SOCKS را انتخاب کنید.

تذکر: برای اطمینان از اینکه روش پیاده‌سازی شده به درستی کار می‌کند یا نه، روی گزینه Check connection در انتهای برگه HTTP Proxy کلیک کرده و آدرس https://developer.google.com را وارد کنید. چنانچه پیغام Connection successful گرفتید یعنی اتصال به سرویس با موفقیت انجام شده و چنانچه خطای ۴۰۳ گرفتید یعنی لازم است روش‌های دیگر را امتحان کنید.

در پایان از شما درخواست دارم تجربیات خود را در قسمت دیدگاهها با سایرین به اشتراک بگذارید.

این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟ لطفا امتیاز دهید
4.5/5 - (137 امتیاز)
پرسش‌ها و دیدگاه‌های کاربران
دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
دوره آموزش برنامه نویسی اندروید

با دریافت این دوره به تمامی آموزش‌های غیر رایگان و رایگان موجود در وب سایت دسترسی دارید که تخفیفی برای آموزش‌های غیر رایگان نیز درنظر گرفته شده. این پکیج به دو صورت دانلودی و ارسال پستی ارائه می‌گردد.
آموزش‌های اندروید استودیو در دو دسته «پایه» و «تکمیلی» منتشر می‌شوند.
آموزش‌های پایه شامل مباحث اصلی و ضروری و آموزش‌های تکمیلی مطالبی است که می‌بایست در کنار مطالب اصلی بررسی شود.
با خرید این دوره، به تمامی آموزش‌های غیر رایگانی که در آینده منتشر می‌شود نیز به صورت رایگان دسترسی خواهید داشت!

یک دیدگاه بنویسید

پرسش‌های زیر تایید و پاسخ داده نـــخواهند شد:
۱: جزء موارد مطرح شده در صفحات مشکلات و پرسش‌های رایج و بروزرسانی‌های محتوای آموزشی باشد
۲: سوال قبلا توسط کاربران در دیدگاه‌ها مطرح و پاسخ داده شده باشد
۳: پرسش خارج از مبحث آموزشی موجود در این صفحه باشد

  • aminps گفت:

    سلام ببخشید من یه چند وقتیه درگیر ارور gradle sync failed connection timed out:connect هستم هر جایی رو بگید دنبال راه حل گشتم ولی نشد لطفا اگه راهیی هست بگید ممنون واس سایت خوبتون

  • sepas گفت:

    متشکرم از راهنمایی فوق العاده تون…آموزش عالی بود. مشکلم با FOD حل شد.

  • محمد گفت:

    سلام .
    با تشکر از جناب مهندس مطهری.
    چندروز پیش یک ارور در هنگام اجرای اندرویید استدیو مشاهده کردم.که نوشته بود.
    instsll Repository and sync progect sow in file shw in progect Stroctur dialog
    اره این ارورش بود.
    اومدم مثل همیشه با منوها ور رفتم و بلاخره اون روزاز زندگی من حروم این ارور شد ..اون شب و تا صبح درگیر بودم ولی باز هم نشد .باورتون نمیشه جلو لبتاب خوابیدم .بعد از ظهر بیدار شدم این بار افتادم به جون sdkو تعویض نرم افزار شاید ۲۰بار اندرویید استدیو روحذف کردم و نصب کردم.بار ها تو نت سرچ کردم تمام وب سایتها و ویدوهای اپارات و…رو نگاه کردم.ای پی هارو تعییر ددادم.رفتم فلتر شکن پولی خریدم .اقا نشد.تو نت یکی گفته بود گریدل بالا ننمیاد بخاطر اینکه ا تحریمم باز دوباره رفتم موبه مو گریدل و فایلهاشو از سایتش گرفتم .یک هفته تمام درگیر بودم.با یکی از مهندسان که چند ساله اندرویید کاره با any deskافتاد به جون لبتابم ولی نشد.
    هروفت به لبتاب نگاه می ردم سرم درد م کرد.یک روز تصمیم گرفتم خوب استراحت کنم.بعدا دوباره یه فکری می کنم.صبح اون رو زور بیدار شدم وافتادم به جون لبتاب .
    اندرویید و دوباره نصب کردم.مثل همیشه این رورو داد.روی ارور کلیک کردم.رفت به پنجره progect Srructureدراین پنجره هر متدی که نوشته بود test حذف کردم.دوتا متد اماده به اصطلاح دیپندنسی بود فکر کنم.
    دوباره سینک کردم.ارور تکرار شد.
    متها این بار بالا نوشته بود
    appcompat-v7:28.+ .
    اون ۲۸ بالارو اومدم کردم ۲۶ گریدل و سینک کردم .وقتی حذف شد مثل یک مسکن تمام خستگی ها و نافرجامی ها از بین رفت و جون دوباره گرفتم.
    بخاطر یک ارور احمقانه یک هفته زندگی من حروم شد.البته خوبی به این بود که جیک و بوک اندروید استدیو رو در اوردم.
    اینو گفتم که قبل از اینکه بریم تو نت دنبال جواب های اماده بگریدم یک بار ارور و خوب بخونیم.بعد اگه نشد بریم سراغ راه حل های دیگه.
    من الان انلاین به اندرویید استدیو وصلم و sdkرا هم اپدیت می کنم و دانلود هم می کنم.ولی هیچ وقت اروری ظاهر نمیشه و با موفقیت نصب میشه .تا الان تحریمی نبوده.اگرهم اروری بوده بخازر تحریم نبوده.بخازر هرچیز به تحریمها وصل نکنیم.

  • سیدعلی خوشدل گفت:

    سلام خسته نباشید من با اینکه پراکسی های مختلف رو تست کردم
    و در عین حال هم cisco , kerio و…روهم تست کردم بازم تو بیلد پروژه ارور میده !!!!
    برای ران اندروید Recat-Native

  • ناشناس گفت:

    استاد گزینه هایی که شما توی متن توضیح دادید تقریباً با گزینه های من که توی کامنت گذاشتم فرق دارد ولی با این حال طبق دستور شما پیش رفتم ولی هنوز این ارورها را دریافت می کنم…
    آیا باید با یک نرم افزار تغییر IP دیگر این عمل را تکرار کنم؟یا از تنظیمات دیگری استفاده کنم؟

  • مهدی گفت:

    با سلام
    خدا خیرتون بده
    مشکل من با fdo حل شد .

  • سعادت گفت:

    سلام
    خواستم تشکر کنم از مطلب مفیدتون، منم یک هفته درگیر این مشکل بودم با پروکسی معرفی شده تو github خوشبختانه حل شد، ممنون ازوقتی که گذاشتین و مطلب رو تهیه کردین

  • ناشناس گفت:

    سلام مهندس
    توی فایلgradle.propertiesخطهای زیرموجوداست
    Systemprop.https.proxy port=8580
    System prop.http.proxy Host=127.0.0.1
    System prop.https.proxyHost=127.0.0.1
    System prop.http.proxy port=8580
    کدام یک را باید پاک کنم؟

  • س.ر گفت:

    واقعا ممنون به خاطر این سایت خوبتون
    من با اکبیپس کار کرده بودم می خواستم بیام اندروید استدیو .ولی خیلی وقت بود درگیر بیلد شدن پروژه بودم و داشتم منصرف می شدم که سایت خوبتون و مطالب عالی رو خوندم و مشکلم با fod حل شد

  • فرهان گفت:

    سلام وقت لخیر جناب مهندس من وقتی برنامه ای میخوام دانلود کنم منو سایت وادار میکنه تا ۱ برنامه دانلود کنم بعد دانلود که میکنم بازم همونجا میمونه خیلی الاف شدم البته منظورم اینه verifry human راه حلی چیزی میدونین خیلی واجبه خیلی.باید دان کنم بعد سایت جلوش باز شه نصب کنم ترقران خاک پاتونم اگ راه حلی بود واسم ایمیل بزنین واجبه زودتر خبر کنین بهتره

  • امیر محمد گفت:

    خدا خیرت بده یه هفتست دنبال این اروره بودم هیچ جا نمی تونستم پیداش کنم

  • در اینجا مطلبی نوشته است برای راه انداختن با سایت شکن
    https://virgool.io/@khaleghi/boycott-hhlwia78a4it
    فوق العاده ساده و کارآمد. خدا رو شکر این مشکل حل شد.

    اما مشکل تحریم firebase بدون راه اندازی فندق شکن یا اپلیکیشن شکن، همچنان پابرجاست. البته پشتیبانی شکن قول داده که بتواند تغییر dns را بگذارد درون اپلیکیشن من و البته سالانه مبلغی بگیرد. به هر حال، این تحریم چیز بدی است.

  • m e گفت:

    من همه ی روش های بالا رو امتحان کردم fod تغییر ای پی و …‌ ولی تو همشون ارور
    gradle sync failed:Protocol family unavailable
    رو میده.
    من که دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟

  • علی گفت:

    سلام مهندس .. خدا خیرت بده بابت مطلب ارزشمندی که به اشتراک گذاشتی .. ی دنیا سپاس

  • مسعود گفت:

    سلام خدا قوت مهندس
    کارت عالیه

  • محمد گفت:

    باسلام فقط خواستم تشکر کنم کارتون عالی بود مشکلم حل شد
    https://github.com/freedomofdevelopers/fod

  • m e گفت:

    سلام
    ببخشید من با این خطا مواجه شدم
    http://s8.picofile.com/file/8332699076/Untitled.png
    بعد از نوار بالا try again رو زدم و بعد سینک کردن رو شروع کرد ویکم طول کشید
    http://s8.picofile.com/file/8332702168/2.png
    بعد دوباره این اخطار رو داد
    http://s9.picofile.com/file/8332702268/3.png
    و هر چی دوباره try again رو میزنم دوباره همین اخطار رو میده مشکل از کجاست

    • سید مهدی مطهری (مدیر) گفت:

      تو تصویر اول کلا به اینترنت متصل نبود سیستمتون. یه بار ببندید دوباره باز کنید و بعد از اطمینان از برقراری اتصال، مجدد سینک کنید تا گریدل رو دانلود کنه. اگر باز هم ارور داد و مربوط به عدم امکان دانلود فایلها از jcenter.com بود، آی پی رو تغییر بدید

  • موسوی گفت:

    تشکر از مطلب مفیدتون. مشکل من هم با همین FOD حل شد. خدا رو شکر

    بازهم تشکر می کنم.

  • farzad گفت:

    سلام.باتشکر از شما بعد از یک هفته با دیدن این مقاله و استفاده از سرویس fod مشکل حل شد.هم sdk و هم سینک شدن گریدل.

  • محمد گفت:

    سلام
    با استفاده از روش ارائه شده در سایت https://github.com/freedomofdevelopers/fod
    مشکل سنکرون سازی گریدل و بیلد پروژه حل شد
    بابت آموزش های ارائه شده سپاسگزارم

  • پارسا گفت:

    با سلام. ضمن تشکر بابت مطالب قشنگتون ، مشکل بنده با avira حل شد. خیــــــــــــــــلی ممنونم

  • علی گفت:

    سلام
    آقا ممنون از مقالاتی که گذاشتین و لینک های دانلود
    واقعا خیلی بدردم خوردند
    اما هر کاری میکنم این گریدل بیلد نمیکنه همه راهها رو امتحان کردم
    هم چیچی ان و هم قند شکن و هم mirror.vtwo.org بعنوان پراکسی و هم shecan.ir بعنوان دی ان اس
    همگی با هم و جدا از هم رو هم امتحان کردم
    مراحل بیلد رو شروع میکنه و از مرحله load build رد میشه اما وقتی به configure build میرسه کلی زمان میبره و آخر پیغام خطا میده

    بعضی وقتها میزنه
    Gradle sync failed: Read timed out
    خب میگیم که نمیتونه کانکت بشه اما
    بعضی وقتها از نبودن دو تا فایل ایراد میگیره gradle-4.0.pom و gradle-4.0.jar

    من سرچ که کردم دیدم بعضیها میگن توی build.gradle باید mavenCentral رو بجای jcenter بگذارم تا درست بشه اما فقط پیغامش تغییر کرد به این
    Could not find com.android.tools.build:gradle:4.0.
    Searched in the following locations:
    https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/tools/build/gradle/4.0/gradle-4.0.pom
    https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/tools/build/gradle/4.0/gradle-4.0.jar
    https://repo.maven.apache.org/maven2/com/android/tools/build/gradle/4.0/gradle-4.0.pom
    https://repo.maven.apache.org/maven2/com/android/tools/build/gradle/4.0/gradle-4.0.jar
    اگر میشه لطف کنین بگین کجای کارم ایراد داره تا رفعش کنم دیگه واقعا خسته شدم اونقدر با این کلنجار رفتم و نشد

    • سید مهدی مطهری (مدیر) گفت:

      خیر تغییر jcenter به maven مشکلات خودش رو داره. تا جایی که اطلاع دارم مشکل مربوط به تغییر آی پی هست. حالا اینکه چرا راههای مختلف رو رفتید و جواب نداده رو نمیدونم. گاهی اوقات واقعا اذیت میکنه

  • سلام .
    یه چیزی رو از قلم انداختین دوست عزیز .
    اونم این که با تنظیم http proxy بر رو هاست :
    mirror.vtwo.org
    و پورت :
    ۸۸۵۰
    هم دوستان میتونن همین کارو بکنن

    اینو حتما اضافه کنین چون خیلیا شاید نتونن سیسکو یا هر قند شکن دیگه ای رو بخرن (وی پی انش رو) یا خیلی چیزای دیگه ولی این روش خیلی سریع تر عمل میکنه ..

    اینم سایت اصلیشون که برای پشتیبانی هستش :
    vtwo.org

    ممنون از همگی و سایت خوبتون

  • مسعود گفت:

    سلام. دمتون گرم
    مشکل من با هات اسپات حل شد
    فقط یه سوال چطور میتونم فایل هایی که دانلود شده رو برای پروژه های جدید هم نگه دارم که لازم نشه دوباره دانلود بشن؟

  • SMMousaviSP گفت:

    سلام یه سایتی هست به اسم شکن
    آدرسش shecan.ir
    یه dns میده که بعد ست کردن اون dns تمام تحریم ها رو دور میزنه و بدون مشکل میتونید دسترسی داشته باشین به سایت هایی مثل oracle و … من رو اندروید استودیو هم تست کردم جواب داد
    کاملا رایگان و قانونی چون فقط تحریمو دور میزنه
    لطفا معرفی کنید به همه این روش واقعا عالیه و محدودیت و هزینه فندق شکنا رو هم نداره

  • سعید گفت:

    ممنون
    مشکل من هم با ف..ری گییت حل شد جناب سید مهدی
    سپاس

  • سجاد گفت:

    بسیار کامل و گویا!
    با سپاس

  • جواد گفت:

    سلام
    آقای مهندس کدام سرویس را بهتر میدانید اگر از سرویس های پولی بخواهم سرویسی برای vpn تهیه کنم

  • مصطفی گفت:

    سلام. من اندروید استودیو رو نصب کردم و در مورد sdk هم مشکلی ندارم ولی وقتی گریدل به صورت کامل با سیسکو دانلود میشه بعد دانلود باز ارور میده که سینک نشده. نمی دونم مشکل چیه. ممنوون میشم راهنمایی کنین.

  • azadeh گفت:

    my problem is solved with cisco AnyConnect

  • زند گفت:

    سلام
    من خیلی تو سایتهای خارجی سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم خوشبختانه اینجا مشکلم حل شد. خیلی ممنونم
    فقط یه موردی وقتی پروژه بعدی رو میسازم باز همون خطاها رو میده و باید دوباره به اینترنت وصل بشم و سایر قضایا
    چطوری میشه یه جوری درست کنیم که دیگه این خطاها نیاد
    بازم ممنون

  • زند گفت:

    سلام
    اقا مهدی واقعن دمتون گرم
    خیلی خیلی ممنونم
    کار من با free gate حل شد

  • امین گفت:

    درو من همه مراحل انجام دادم ولی
    به gradle سینس نمیشه (پراکسی میزنم کار نمیکنه)

  • زینب گفت:

    من Cisco را خریدم ولی بازم بیلد نمیشه
    پروکسی هم بصورت no proxy گذاشتم و در واقع تنظیماتی نذاشتم
    خیلی گشتم دنبال راهکار
    همه راه حل های ممکن و امتحان کردم
    sync succeful میشه ولی وقتی واسه بیلد میره طول میکشه
    org.gradle.initialization.ReportedException: org.gradle.internal.exceptions.LocationAwareException: Execution failed for task ‘:app:mergeDebugResources’.
    at org.gradle.initialization.DefaultGradleLauncher.doBuildStages(DefaultGradleLauncher.java:139)
    و کلی از این ارورها میده
    یه شب تا صبح سیستم روشن بود ولی همچنان بیلد نمیشه و در اخرم
    No server to serve request. Check logs for details.

  • پری گفت:

    سلام
    خیلی ممنونم. کمک بزرگی کردید. من از Avira استفاده کردم.

  • parandAkb گفت:

    سلام
    موارد جالبی مطرح شد. من همه اونها رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم، سوالم این است که در حال حاضر اگر دوستی این مشکل رو حل کرده، لطفا اعلام کند

  • Hamedudk گفت:

    سلام. دمت گرم درست شد با این fod.backtory.com:8118!
    این gradle لعنتی درست شد.
    خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی لایک داری.

  • حجت گفت:

    تجربه من میگه با برنامه تغییر آی پی سای*ون میشه اندروید استدیو رو آپدیت کرد اما گریدل بیلد نمیشه، ولی تغییر آی پی فری*یت برعکسه، آپدیت کامل میشه لحظه آخر نصب نمیشه، ولی به راحتی گریدل بیلد میشه و ارور نمیده

  • کاظم گفت:

    خیلی ممنون از شما
    کلی stackoverflow را سرچ زدم اما جواب نگرفتم ولی با راه شما مشکلم حل شد.
    تشکر

  • مجتبی گفت:

    سلام
    مطلبتون واقعا مفید بود. بنده از آدرسی که تو github بود به عنوان پراکسی سرور تو تنظیمات Android studio استفاده کردم و مشکلم حل شد.
    tnx…

  • محمدرضا گفت:

    خیلی ممنون. مقالتون بسیار کمکم کرد. من از سایف…ن استفاده میکردم؛ در بعضی مواقع جواب نمیداد. ولی به نکات ریزی در این مقاله اشاره کردید که واقعا جوابگو هستند…
    ممنون

  • نام گفت:

    سلام
    من طبق آموزش دیگه ای که تو همین سایت داشتید sdk رو ساختم و درست کردم کامل و دقیق
    اما مشکل متاسفانه حل نشد و گریدل خطا میداد ، پکیج sdk با هیچ فیلترشکنی کنار نیومد و آپدیت میخواد هیچ راهی هم برای آپدیت آنلاینش نبود اگه میشه کمک کنید تا اندروید استودیو من راه بیوفته
    با تشکر …

  • سینا گفت:

    تو بهترینی آقا مهدی
    هررررچی میخوای بهش برسی از ته دلم دعات میکنم.اینقد دیگه اذیت شدم با این آندروید استودیو که داشتم کلا بیخیالش میشدم میرفتم اکلیپس.مشکلاتمو حل کردی خدا خیرت بده

  • Amir گفت:

    سلام من اندروید استدیو رو با یه قند شکن معمولی تو ویندوز ابزاراشو دانلود کردم فقط برا اتصال به کتابخانه ها مشکل داشتن که با یه اشتراک کریو حل شد اما الان میخوام تو لینوکس نصبش کنم با همون اشتراک تا نصفه دانلود میشن و دانلود قطع میشه دوباره باید از اول دانلود بشن من چند بار خواستم دانلود کنم ولی نصفه راه قطع شده اگه امکانش هست راهنمایی کنید

  • farzin khamushi گفت:

    سلام این که مشکلی نیست به نظرم من حلش کردم با hotspot shield یا سایفون مسئله تغییر آی پی حل میشه مسئله اصلی اینه که برای انتشار داخل اون باید ثبت نام کنید و ویزا کارت میخواد و گرونه اگه کسی اول کارش باشه و ویزا کارت یا پی پال و … رو تو ایران به راحتی نمیشه بدست آورد .

  • jj گفت:

    سلام من هم خودکار هم منوال و هم از gradle properties سعی کردم اما در اخرین ورژن به مشکل میخوردم

  • یوسف گفت:

    سلام ،من اندروید استدیو ورژن ۳٫۰٫۱ رو نصب کردم همه ابزارهاشو رو هم از sdk manager ش دانلود کردم اما چند ارور داره که یکیشون همچین چیزی میگه
    Error:Unable to resolve dependency for ‘:app@debug/compileClasspath’: Could not resolve com.android.support:appcompat-v7:27.0.2.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

  • امیر گفت:

    برای ubuntu چیکار کنیم اگه میشه یه vpn برا ubuntu معرفی کنید

    • سید مهدی مطهری (مدیر) گفت:

      مواردی که اسم بردم هیچکدوم نرم افزار مستقلی نیست که سرویس رایگان بده. وبسایتهایی که سرویس تغییر آی پی ارائه میدن عموما از این نرم افزارها استفاده میکنن که از اکثر سیستم عاملها پشتیبانی می کنن

  • محمد حسین گفت:

    من یک ماه درگیر آن مسائل بودم و بالاخره قبل از این پست خودم راه حل ساده و کاملا رایگان رو پیدا کردم کافیه اول یه vpnسبک مثل سایفون ویندوز رو بگیرد و سرور رو روی انگلستان تنظیم کنید و حالا برید سراغ اندروید استودیو در قسمت تنظیمات در http proxy روی atuo detect رو فعال کنید و اوکی پایین صفحه رو بزنید
    درضمن از هر نسخه از اندروید استودیو استفاده می‌کنید از jdk1/8 استفاده کنید و اون رو روی اندروید استودیو تنظیم کنید (دقت کنید نسخه های بالاتر jdk, مشکلاتی رو ایجاد میکنند خصوصا در اندروید استودیو ورژن ۳ ) تمام قسمت های فیلتر براتون باز و هیچ خطایی دریافت نخواهید کرد تمام کتابخانه و sdk ها و نسخه جدید بدون هیچ مشکلی در دسترس شماست