زبان جاوا پیش نیاز برنامه نویسی اندروید
گوگل محیط توسعه (IDE) اندروید استودیو را به صورت رایگان در اختیار توسعه دهندگان قرار میدهد. در این محیط توسعه از زبان جاوا برای نوشتن کدهای Back end (کدهای مربوط به عملکرد برنامه) و زبان XML برای طراحی رابط کاربری (Front end) استفاده میشود. البته در نسخه جدید اندروید استودیو امکان بکارگیری زبان کاتلین (Kotlin) نیز بجای زبان جاوا فراهم شده اما در حال حاضر آموزش های ما بر اساس جاوا تهیه میشود.
تا چه اندازه باید به زبان جاوا مسلط باشم؟
اگر در زمینه برنامه نویسی آماتور هستید و تابحال تجربه آشنایی با هیچ زبانی را نداشته اید، بهتر است چند روزی وقت گذاشته و زبان جاوا را مطالعه و تمرین کنید. علاوه بر PDF های موجود در این پکیج، آموزشهای رایگان فراوانی در سطح وب برای زبان جاوا وجود دارند. در ابتدای آشنایی با زبانهای برنامه نویسی مطمئنا درک قسمتهایی از آن ساده نیست. اما نگران نباشید. صرفا آشنایی و درک کلیّت زبان کفایت میکند. در آموزشهای مربوط به اندروید (فصل دو به بعد) تا حد امکان سعی شده بخشهایی که مربوط به جاوا هست، جزء به جزء توضیح داده شود. بنابراین در حد یک یا دو روز زمان گذاشتن برای زبان جاوا کفایت میکند و بعد میتوانید مباحث اندروید را آغاز کنید. اگر هم قبلا با این زبان یا حتی سایر زبانها (مانند C و…) آشنا شده اید و درک کلی (و نه الزاما جزئیات) از زبانها دارید، نیاز به صرف وقت برای یادگیری و تمرین کدهای جاوا نیست و مستقیما میتوانید از فصل دوم شروع کنید. در نهایت چنانچه در حین فراگیری مباحث اندروید، نیاز به مطالعه بیشتری بود و یا قسمت هایی را فراموش کردید کافیست با مجدد به آموزشهای جاوا مراجعه و مبحث مدنظر را مطالعه نمائید.
چرا محیط Eclipse؟
تمامی مباحث مربوط به اندروید (یعنی فصل دوم و به بعد) به صورت اختصاصی و در محیط اندروید استودیو تهیه شده. اما برای تمرین و آشنایی با زبان جاوا، نصب و راه اندازی محیط Eclipse برای افراد مبتدی ساده تر بوده و در شروع کار کمتر دچار سردرگمی خواهند شد. البته در محیط اندروید استودیو هم میتوان به تمرین جاوا پرداخت اما مقداری پیچیده تر بوده و اگر تمایلی به نصب Eclipse ندارید، در خصوص نحوه تمرین و اجرای زبان جاوا در اندروید استودیو در وب جستجو کنید.
با اینحال پیشنهاد میشود قبل از شروع کار با اندروید استودیو (و در صورت نداشتن تجربه کار با زبانهای برنامه نویسی) اولین تجربه را در محیط ساده تری مانند اکلیپس داشته باشید.
» دانلود Eclipse (مطابق تصویر بالا)
» دانلود Java SE Development Kit 8.0.172 با حجم ۲۰۶ مگابایت (نسخه ۶۴ بیتی) | لینک کمکی (سرور ایران)
» دانلود Java SE Development Kit 8.0.172 با حجم ۱۹۷ مگابایت (نسخه ۳۲ بیتی) | لینک کمکی (سرور ایران)
حجم : ۳۷ مگابایت
قیمت : رایگان
دانلود رایگان با حجم ۳۷ مگابایت لینک کمکی
سلام خسته نباشید من بسته اموزشی شما را خریده بودم ولی متاسفانه پاک شد و الا اودمد دوباره دانلود ولی متاسفانه نمی تونم ممنون میشم راهنمایی کنید
حساب کاربری > دانلودهای من
شما کلاس خصوصی هم دارید ؟
خیر
سلام یه سوال الان من با این ۶۰ تا pdfمیتونم زبان جاوا رو یاد بگیرم یا تازه مقدمه هستش بعد یه سوال دیگه با جاوا میتونم تو اندروید هم برنامه نویسی کنم؟
چون من کامپیوتر یا لپ تاپ ندارم
مقدمه که نیست ولی خب قطعا اگه بخواید حرفه ای بشید با ۶۰ تا pdf نمیشه. مباحث خیلی گسترده هست.
خیر روی اندروید نمیتونید برنامه بنویسید
سلام یه سوال الان این دوره ۴۰ هزار تومانی که گذاشتید دسترسی به دوره های رایگان و غیر رایگان با تخفیف رو متوجه نمیشم مگه رایگان ها مجدد دسترسی نیاز داره؟
رایگان که مشخصه رایگانه و بدون تهیه دوره هم میتونید از مطالب داخل سایت استفاده کنید. دسترسی برای دانلود مجدد مربوط به آموزش های غیر رایگان هست. بهرحال هر زمان لازم شد میتونید تمامی آموزشهای غیر رایگان و رایگان رو یکجا دانلود کنید
سلام من برای نصب jdk اقدام میکنم ارور میده از ۱۴ تا ورژن ۸ دانلود کردم متاسفانه نشده ، ارورشم ب این شکله administrator privileges are required to run this application ممنون میشم راهنمایی کنین
همین ارو رو اگه داخل گوگل ترنسلیت ترجمه میکردید به جواب می رسیدید. برای نصب برنامه نیاز به دسترسی administrator سیستم عامل هست
با سلام
من ۶۰ فایل را مطالعه کردم ولی قسمت ۶۰ مبحث Concurrency in Java نام تمام است. ادامه دروس را چطور می توانم تهیه کنم؟
مباحث جاوا همین فایل ها هست و ادامه نداره
سلام… لینک دانلود کار نمیکنه…
بزرگوار اون لینک کمکی برا همین وقتاس
سلام یه سوال این اکلیپس که داخل سایت گذاشتید به همراه
کتابخونه است ؟
چه کتابخونه ای؟ این رو با ADT اشتباه نگیرید. فقط برای جاوا هست نه اندروید
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم اینکه برای برنامه نویسی اندروید و دسکتاپ زبان جاوا فرقی نمیکنه؟ یعنی میشه با زبان جاوا هر دوش رو نوشت؟ یا اینکه جاوا های متفاوتی وجود داره؟
ببینید زبان تفاوتی نمیکنه. ولی برای هر پلتفرمی یه سری کتابخانه و کلاسهایی از قبل تهیه شده که برای استفاده از اونها باید از قبل آشنایی داشته باشید و صرف آشنا بودن با زبان جاوا کافی نیست
سلام اگه ممکنه یک آموزش جامع از کاتلین هم بذارین چون کم کم قراره جایگزین جاوا بشه.
سلام. ممنون. بله ان شا الله بعد اینکه مباحث فعلی کامل شد میریم سراغ کاتلین
سلام
خسته نباشید
چرادر سایت مد نظر برای دانلود نرم افزار eclipseدرحال حاضر تنها نسخه ۶۴ بیت مشاهده میشه لطافا کمک کنید من به نسخه ۳۲بیت نیازمند هستم.
باتشکر
لینک رو آپدیت کردم. مجدد لینک رو باز کنید
سلام ببخشید میتونید اصطلاحات لاتین برنامه نویسی جاوا بامفاهیمشون در سایت قرار بدید
سرچ کنید دوست عزیز حتما هست. برای جاوا همین مطالب موجود کفایت میکنه و تمرکز روی اندروید هست